"BILO JE LEPO ŽIVETI SA TOBOM" Svi bruje o poruci koja je objavljena na 39. godišnjicu Titove smrti! A tek da vidite ko je u potpisu... Neverica! (FOTO)

Josip Broz je bio jugoslovenski komunistički revolucionar i državnik, koji je obavljao razne državničke funkcije od 1943. do svoje smrti 1980. godine.

Josip Broz Tito, Foto: Arhiva Alo

Na trideset devetu godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, hrvatski Novi List objavio je pomen doživotnom predsedniku Jugoslavije u svom štampanom izdanju. Ispovest Titovog kuvara pročitajte OVDE.

"Bilo je lepo živeti sa tobom i uvek ćeš ostati u našim srcima" , piše ispod Brozove fotografije, a potpisano je udruženje "Josip Broz Tito" iz Rijeke.

"DEČKI, DAJTE DA SI SAM SPEČEM JAJA" Titov kuvar otkrio nepoznate detalje iz Brozovog života: Pio je samo jednu vrstu piva, a zbog događaja iz Plavog voza sam se oduzeo od straha!

Josip Broz je bio jugoslovenski komunistički revolucionar i državnik, koji je obavljao razne državničke funkcije od 1943. do svoje smrti 1980. godine. Tito nije sahranjen u Kući cveća 8. maja, tvrdi njegov špijun, a opširnije pročitajte OVDE.

Nakon Titove smrti 1980. godine, tenzija između jugoslovenskih republika se naglo povećala i 1991. godine zemlja se raspala u građanskom ratu.

NIKAD ISKRENIJA ISPOVEST SRPSKE PROSTITUTKE "Izj*bemo se u kolima, pa čekam sledećeg... Dođem kući izlomljena, povraća mi se! Muž zna, al' i njemu se osladile pare!"

Šta vi mislite o pomenu za nekadašnjeg predsednika?

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi