Svetislav Lazić
Privatna arhiva
Svetislav Lazić

Privatna arhiva

Svetislav Lazić , Foto: Privatna arhiva

* Svetislav Lazić (78) iz Čubre kod Negotina nestao je u nedelju, 18. avgusta

* Poslednji put je viđen najverovatnije oko 16 sati i od tada mu se gubi svaki trag

* Na sebi je imao donji deo pidžame roze boje, ljubičastu košulju sa uzdužnim crnim prugicama, plavi prsluk i papuče na nogama

Svetislav Lazić (78) iz Čubre kod Negotina nestao je u nedelju, 18. avgusta. Poslednji put je viđen najverovatnije oko 16 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao donji deo pidžame roze boje, ljubičastu košulju sa uzdužnim crnim prugicama, plavi prsluk i papuče na nogama. Na glavi je imao kačket plave ili maslinaste boje.

Prema priči komšija viđen je u nedelju, 18. avgusta, negde oko 14 ili 16 sati na ulici u blizini kuće. Svetislav se, inače, kreće otežano, pati od bubrežne insuficijencije i ima blagu demenciju, zbog koje na trenutku pokazuje znake senilnosti. Tih je i miran i ne pokazuje nikakve znake agresije. Njegov nestanak je prijavljen policiji, a u potragu se uključila i Detektivska agencija “GT Code” iz Zaječara.

Stefan koji se udavio nedaleko od Paralije je sin poznatog pevača!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 24.08.2019. 15:21 Tuga! Stefan, Foto: Printscreen/Facebook * Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič * Nesreća se desila nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj * Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić Stefan je sa sestrom na moru bio sedam dana i već u petak je trebalo da se vrati nazad.

- Tražili smo ga na svim mestima gde smo mislili da bi mogao da bude, u vinogradima, njegovoj staroj kući, u širem reonu sela, pa čak i po bunarima i nigde ga nema. Ne možemo ni da prepostavimo gde je mogao da se uputi. Neki su ga videli na putu i to je zadnji kontakt sa njime. U potragu su uključeni i psi, koji su pronašli neki trag, ali se nisu makli dalje od tog traga - kaže unuka Mirjana.

Pročitajte još:

Porodica moli sve građane, ukoliko ga primete da odmah pozovu najbližu stanicu policije ili porodicu na telefon 060/31 79 888.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete