Skupština Srbije
Tanjug/Zoran Žestić
Skupština Srbije

Tanjug/Zoran Žestić

Skupština Srbije, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Broj narodnih poslanika koji je zaražen ovim opakim virusom iz dana u dan je sve veći, pa se sumnja da je zasad obolelo njih petnaestak, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora.

- Ima dosta zaraženih poslanika, ali je dobra stvar to što većina ima lakše simptome. Dok su neki o borbi sa koronom govorili javno, velika većina krije da je zaražena - objašnjavaju naši izvori iz parlamenta i dodaju:

- Određeni broj narodnih tribuna se sa koronom uspešno izborio u prvom ili drugom talasu.

Inače, korona je u parlament ušla pre dve nedelje, kada je Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, otkrio da su zaražena dva njegova poslanika - Vojislav Vujić i Slavenko Nikolić.

Nedelju dana nakon toga, zbog toga što se zarazio koronavirusom hospitalizovan je i narodni poslanik Marijan Rističević.

Među poslanicima koji su se sa koronom borili tokom letnjih meseci bila je i poslanica SPS-a Snežana Paunović, kao i poslanik Joška Broz, koji je o svojoj borbi sa koronom progovorio tek pre dva dana.

- Dvadeset dana sam bio pod temperaturom, u krevetu. Ja sam šećeraš, ali su mi pluća dobra jer se bavim podvodnim ribolovom - otkrio je on za „Alo!“.

Da u Skupštini Srbiji ima zaraženih poslanika, potvrdio je Ivica Dačić.

- Među poslanicima ima obolelih od kovida-19, ali na sreću taj broj nije velik i do sada nismo imali teže slučajeve obolevanja među poslanicima - izjavio je predsednik parlamenta. 

Pročitajte još

Komentari (1)

Cale

27.11.2020 08:20

Da li je moguce drze distancu i nose maske pa se zarazili sami zakljucite kakvu zastitu ima maska