HIT PRIČA SA BEOGRADSKIH ULICA Svako jutro je ulazila u taksi sa 5.000 dinara, vozači ludeli, a onda su smislili NAJBOLJU OSVETU!

Taksistima je u jednom trenutku prekipelo, pa su se slatko "osvetili" ženi!

Taksi u Beogradu
Ako nemate sitno, u nekim vozilima mozete da platite i karticom, Foto: Vlada Marković

Ljudi koji najviše vremena provode na ulicama naših gradova svakako jesu taksisti. Ukoliko im je dan "dobar" prevezu i nekoliko desetina putnika. U automobil uglavnom primaju svakog, a uvek se mole da vožnja bude što isplativija.

Krstareći tako ulicama upoznaju razne ljude, neretko čuju i njihove životne priče, sa svakim prozbore po koju i na finalnoj destinaciji se rastanu, a neretko se i ponovo sretnu.

 

Sa kolegama svakodnevno pričaju o dogodovštinama koje ih zadese u vožnji, a ako ih baš raskravite dok se vozite, poneku zanimljivost podeliće i sa vama.

To se upravo i našoj novinarskoj ekipi dogodilo u jednom beogradskom taksiju. Žurili smo da stignemo, i tek pred dolazak na odredište smo shvatili da niko od nas nema kod sebe sitan novac.

- Rano je, šta misliš da li će imati da vrati? - zbunjeno smo pitali jedni druge kopajući po novčanicima i tražeći nešto sitnije od 2.000 dinara. Stariji taksista nas je ljubopitljivo posmatrao i nasmejao se.

- Ne brinite, biće - mirno nam je rekao.

- Eh, super! - ugovorili smo uglas.

- Sreća da niste kao ona jedna gospođa, inače... - reče više za sebe simpatični čikica koji već decenijama taksira.

Taksi, Taksista
Foto: Alo!/Dejan Briza

ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA Maja do detalja opisala, nećete verovati sa kim se seksaju Srpkinje i Hrvatice kad odu na put

- Gospođa? Koja gospođa - nismo mogli da izdržimo da ne pitamo.

- Jedna, živi negde na Dorćolu. Da li znate da nam je svakog jutra dolazila na stanicu kod Bajlonijeve pijace i vožnju do Trga redovno plaćala novčanicom od 5.000 dinara - rekao je (i sada vidno iznerviran) taksista.

- Svakog jutra? - upitali smo šokirani.

- Svakog! Nadali smo se da će joj u nekom trenutku ponestati, ali ne, svakog jutra je dolazila, sela bi kod nekog od kolega i tražila da je voze do Trga. Potom bi se kolega vraćao i u ruci držao 5.000 dinara razmišljajući gde da ih rasitni jer je sve što je imao od pazara morao da joj ostavi - priseća se naš sagovornik.

Dorćol
Dorćol, Foto: Alo!/Masanori Jošida

U jednom trenutku, kako nam kaže, taksisti su smislili slatku osvetu. Bilo im je potrebno nekoliko dana da ostvare svoju zamisao, ali su na kraju uspeli.

- I tako, jednog jutra približava se ona stanici, a mi je snimimo i namignemo kolegi ka čijim kolima je krenula. Drugi kolega je otvorio svoj auto i predao mu jedan mali džak. U njemu su sve bile kovanice od jednog dinara! Ravno 5.000, sve po dinar - smeje se taksista.

 

Kako je gospođa zvana "pet hiljada" preživela kada je taksista na Trgu počeo da joj vraća kusur sve po dinar nije hteo da nam otkrije, a nismo mogli da ostanemo da mu "izvlačimo" priču. Dali smo mu 2.000, on je nama uredno vratio kusu, ne brinite, ne u kovanicama.

Povezane vesti

 • Korisnik: milojko
  20/08/2018 - 11:55
  Desilo se - nije...
 • Korisnik: Vuki
  19/08/2018 - 16:57
  Taksističke, priče..
 • Korisnik: amigo
  19/08/2018 - 16:45
  babuni,zaradjuju najvise u drzavi a nece ni porez da plate,,
 • Korisnik: Ljuba
  19/08/2018 - 16:30
  Realno,bahata ili ne,ali,ta gospođa je kod sebe imala novac da plati vožnju,a oni što nemaju da vrate kusur,to je njihov problem
  • piksi @Ljuba
   19/08/2018 - 16:43
   bitno je da si ti nešto napisao,nije bitno da li je pametno
  • niko @Ljuba
   20/08/2018 - 12:00
   E moj Ljubo u super marketima n zpadu znaju da odbiju klijenta zbog novčanice od 50e/100e jer ne maju kusur daa vrate.......da ne pričam ako im izvadiš 200 ili više možeš da se buniš i od toga ništa
  • mikica @Ljuba
   23/08/2018 - 12:15
   pa i oni su imali da joj vrate kusur.novac je novac bila to papirna novcanica ili kovanica
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi