Vrućina
Alo!/Nenad Vujanović
Vrućina

Alo!/Nenad Vujanović

Vrućina, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

* Danas nas očekuje pretežno sunčano i veoma toplo

* Vetar slab promenljivog pravca

* Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša od 34 do 37 stepeni

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na visoke temperature, jer će sve do utorka, 13. avgusta, biti veoma toplo, s najvišim dnevnim temperaturama od 34 do 38 stepeni.

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura biće od 16 do 21 stepena, a najviša dnevna od 33 do 36 stepeni.

Pročitajte još:

 

I u nedelju nas očekuje pretežno sunčano i još toplije. Vetar slab i umereren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 17 do 23, a najviša od 34 do 38 stepeni. U nižim predelima spustiće se i velika količina vlage, što će uticati na subjektivni osećaj toplote, koji će premašiti 40 stepeni.

Hroničnim bolesnicima savetuje se oprez jer će loši biometeorološki uslovi uticati na zdravlje ljudi.

Vrućina

Alo!/Marko Đoković

Vrućina, Foto: Alo!/Marko Đoković

U Beogradu će biti sunčano i malo toplije, sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom i jutarnjom temperaturom od oko 21 stepena, a najvišom dnevnom od 35 stepeni.

Čudotvorni HRAST kod Dragačeva promenio živote mnogih ljudi! Unosi blagostanje i sreću u njihova srca i domove! (FOTO)

AUTOR: Alo/RINA DATUM I VREME: 10.08.2019. 07:10 "Ovo mesto je energetska banja. Ne mogu to rečima da opišem, širi se mir i blagostanje", kaže Vera Pavlović. Čudotvorni hrast u Tijanju, Foto: RINA U šumovitom dragačevskom selu Tijanje sakriven je stari hrast, koji već duže od dve decenije važi za magično drvo koje širi pozitivnu energiju i leči bolesti.

Do utorka sunčano i veoma toplo s najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni. U utorak uveče u severnim i zapadnim, a u sredu i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje i osveženje sa pljuskovima i grmljavinom.

Od četvrtka će biti pretežno sunčano i malo svežije sa temperaturom oko proseka za ovo doba godine i s retkom pojavom pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!