Dom zdravlja medicinska sestra
Alo!/Masanori Jošida
Dom zdravlja medicinska sestra

Alo!/Masanori Jošida

Ilustracija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Milačić je o slučaju informisao resornog ministra Zorana Ðorđevića, koji je poručio da svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni.

PROČITAJ JOŠ:

"Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju", rekao je Ðorđević.

Briga o deci predstavlja prioritet, a Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa tradicijom odgovornog i adekvatnog ponašanja prema devojčicama i dečacima, korisnicima, predstavlja primer dobre prakse u postupanju prema mališanima.

U skladu sa tim, svaki vid kršenja pravila određenih bazičnim programom rada i procedurama koje su ustanovljene, automatski zahteva pokretanje ovakvog postupka i brzo reagovanje, navodi se u saopštenju.

Komentari (3)

Dusan S

18.07.2019 14:56

- Sve anonimne prijave, dojave i sl. treba upotrebiti iskljucivo u higijenske svrhe, nikako drugacije - a one koji postupaju po takvim dojavama kazniti disciplinski, ako treba i otkazom !! - Onaj ko nema ime, nema ni obraz i obrnuto !!

Miki

18.07.2019 15:18

Lepo je to sto ste je odmah suspendovali tako I treba.A zasto tako odmah ne suspendujete I lekare Koji nam ubijaju najmilije I postoje dokazi za to.

vanja

18.07.2019 16:21

Da se utvrdi cinjenicno stanje i vidi postoji li odgovornost !?!? Helou, snimak govori vise od bilo cega. Bolje procesljajte i ostale koji tu rade, da ne muce tu jednu decu, koja nikog nemaju da ih zastiti.Sramota