SKANDAL U ZVEČANSKOJ! Suspendovana medicinska sestra, stigla anonimna prijava da se NEDOLIČNO PONAŠA pred nezbrinutom decom!

Nakon anonimne prijave da se medicinska sestra Ð.A. neadekvatno ponašala prema deci u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd, direktor te ustanove Zoran Milačić doneo je rešenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Dom zdravlja medicinska sestra
Ilustracija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Milačić je o slučaju informisao resornog ministra Zorana Ðorđevića, koji je poručio da svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni.

"Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju", rekao je Ðorđević.

SRBIJO, SPREMI SE ZA VREMENSKI ROLERKOSTER! Stižu nam dani puni pljuskova, a onda totalni obrt! Ova grupa ljudi na udaru! DETALJNA PROGNOZA ZA JUL!

Briga o deci predstavlja prioritet, a Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa tradicijom odgovornog i adekvatnog ponašanja prema devojčicama i dečacima, korisnicima, predstavlja primer dobre prakse u postupanju prema mališanima.

U skladu sa tim, svaki vid kršenja pravila određenih bazičnim programom rada i procedurama koje su ustanovljene, automatski zahteva pokretanje ovakvog postupka i brzo reagovanje, navodi se u saopštenju.

Povezane vesti

 • Korisnik: vanja
  18/07/2019 - 16:21
  Da se utvrdi cinjenicno stanje i vidi postoji li odgovornost !?!? Helou, snimak govori vise od bilo cega. Bolje procesljajte i ostale koji tu rade, da ne muce tu jednu decu, koja nikog nemaju da ih zastiti.Sramota
 • Korisnik: Miki
  18/07/2019 - 15:18
  Lepo je to sto ste je odmah suspendovali tako I treba.A zasto tako odmah ne suspendujete I lekare Koji nam ubijaju najmilije I postoje dokazi za to.
 • Korisnik: Dusan S
  18/07/2019 - 14:56
  - Sve anonimne prijave, dojave i sl. treba upotrebiti iskljucivo u higijenske svrhe, nikako drugacije - a one koji postupaju po takvim dojavama kazniti disciplinski, ako treba i otkazom !! - Onaj ko nema ime, nema ni obraz i obrnuto !!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi