Naxi kamere
Printscreen
Naxi kamere, Foto: Printscreen

S obzirom na kišan dan, i da meteorolozi najavljuju padavine i tokom noći, saobraćajnih gužvi je gotovo svuda po prestonici, i to ne samo u vreme popodnevnog špica.

- Na mostovima Gazeli, Brankovom i Pančevačkom su ogromne gužve u pravcu ka centru grada. Takođe autoput treba izbegavati ukoliko je to moguće i u jednom i u drugom smeru - rekli su iz Beogradskog taksija.

Pojačana frekvencija saobraćaja je i na Autokomandi u pravcu Južnog bulevara, u Takovskoj ulici, kao i u Bulevaru despota Stefana.

Nešto veća gužva stvorila se i u Ulici Mije Kovačevića zbog udesa koji se tamo dogodio. Iz Hitne pomoći, rekli su da nisu imali poziv za intervenciju na ovoj lokaciji, pa se pretpostavlja da povređenih nije bilo.

Kako su objavili JP "Putevi Srbije", na naplatnoj stanici "Beograd" u smeru ka Nišu došlo je do saobraćajne nezgode zbog čega traka broj 2 nije u funkciji.

Gužve se mogu očekivati i tokom kasnijih večernjih sati, zbog kiše koju meteorolozi najavljuju do kraja dana. Posle 18 sati mogu se očekivati nešto obilniji pljuskovi u glavnom gradu.

Komentari (1)

kalimero

10.12.2019 17:59

Ništa novo kada pada kiša u Beogradu.