Dimitrije Pastuović
Youtube printscreen
Dimitrije Pastuović

Youtube printscreen

Dimitrije Pastuović, Foto: Youtube printscreen

Proteklih dana se povezuje četvorostruko ubistvo kod Negotina sa učešćem u u sekti Jehovinih svedoka. Sektolog, Dimitrije Pastuović je gostujući objasnio kako funkcionišu Jehovini svedoci i upozorio na opasnost od istih.

Pročitajte još:

- Dešava se konfuzija u glavi čoveka koji ulazi u sektu, oni teraju žrtvu da privedu nekoga iz svoje porodice. Jehovini svedoci idu tamo gde je tragedija, tu mogu lako da prođu, ili ako je nekome umro neko. Njihova korist od toga su nekretnine, s tim da oni mogu i da pomognu nekome, oni se na primer svim silama bore da izvedu čoveka iz poroka. Čovekova imovina je u interesu Jehovinim svedocima. Oni su sami žrtve, put za pakao je popločan dobrim namerama, oni su u potrazi za duhovnosti koja im fali. Jehovini svedoci su zakonski dozvoljeni, prijavljeni su, mnogo su jaki, da vidite kakve oni centre imaju! Po mom mišljenju ne bi se trebalo petljati sa njima, oni verovatno nisu zlonamerni, ali krajnji cilj po novu žrtvu neće biti dobar. Jako ih je teško oterati ih. Na primer, jedan momak, kako su došli na vrata, on je skinuo majicu i pozvao ih unutra. Oni će pokušati da vas ubede svojim argumentima, ako ih primite u svoju kuću. Kod njih je, ili ste potencijalni Jehovnin svedok ili ste zlo. - zaključio je Patuović gostujući na Hepi televiziji.

Srbiju će zadesiti stravično nevreme, stanovnici OVIH KRAJEVA prvi na udaru!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 11:35 Kako se navodi, oblačnost koja će pre podne i sredinom dana na severu i severozapadu Srbije uslovljavati lokalno obilne pljuskove sa količinom padavina većom od 20 milimetara za tri sata. Kisa, Foto: Alo!

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu

 

Komentari (3)

Kakva drskost

14.08.2019 13:04

Policija bi pod hitno trebalo da preispita delovanje Srpske pravoslavne crkve i odeljenja koje gospodin koji sebe zove “sektologom”(sto ne postoji osim u crkvi i nema veze sa strukom nikakvom i naukom) predstavlja za pljuvanje po hriscanskoj verskoj zajednici Jehovini svedoci i lazi koje besramno i agresivno propagiraju evo godinama i sirenje verske mrznje, pogotovo ako policija ustanovi da je motiv ubistva bila verska mrznja (a ubica je, velike su sanse,pravoslavac).

Pitam se

15.08.2019 19:47

Pitam se ako su verske zajednice označene kao sekte, zašto niko ne govori o delovanju pravoslavne crkve i ona je valjda verska zajednica?

AcaKg

16.08.2019 11:32

Sto je ovaj decko skinuo majcu kada ih je video na vratima ???