MUP U AKCIJI Stefanović: Pohapsićemo dilere iz školskih dvorišta

MUP radi na otkrivanje onih koji stoje iza naloga na aplikaciji Instagram pod nazivom "Droga Srbija", na kom su srpski tinejdžeri postavljali fotografije na kojima pokazuju da koriste narkotike ne samo kod kuće, već i u školi, a džointe su palili i pokraj policijskih kola.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Policija u saradnji sa tužilaštvom radi na identifikaciji administratora ovog naloga i svih onih koji se nalaze na objavljenim slikama. U borbi protiv narkomanije preduzima se niz preventivnih mera, koje su posebno usmerene na naše najmlađe. U sklopu predmeta Osnovi bezbednosti dece, koji je na moju inicijativu od septembra uveden u osnovne škole, jedna od ključnih tema je problem narkomanije", kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović za "Kurir".

Kako je naveo za taj list, da bi se rešio problem narkomanije, potrebno je da se uključi celo društvo.

"Cilj nam je da sklonimo drogu sa ulica, daleko od naše dece, iz školskih dvorišta i iskorenimio tu pošast koja je jedna od najozbiljnijih pretnji mladima. Ovo je zajednička borba celog društva, u koju svi moramo biti uključeni i odlučni da joj se suprotstavimo", rekao je Stefanović.

Povezane vesti

 • Korisnik: Andrija
  04/02/2018 - 14:55
  STOP - NARKOMANIJI I DROGAMA !
 • Korisnik: D
  04/02/2018 - 14:34
  Narkomaniju,koja je veliko zlo,treba suzbiti i svi treba da pomognu policiji u akcijama sprečavanja dilera da truju omladinu radi ličnog bogaćenja.
 • Korisnik: jeca
  04/02/2018 - 13:43
  Narkomanija je uzela maha kod nase omladine i tome se sto pre mora stati na pu!Celo drustvo mora podrzati ovu akciju policije i na taj nacin staviti doznanja dilerima da necemo dozvoliti da neko truje nas i nasu decu zarad licnog bogacenja!!!
 • Korisnik: agi
  04/02/2018 - 13:41
  Svaki pojedinac se mora prikljuciti ovoj akciji jer jedino tada mozemo da ocekujemo brze rezultate!Puna podrska ministru i verujem da ce u najskorije vreme svaki diler bii iza resetak!
 • Korisnik: jeca
  04/02/2018 - 13:39
  Celo drustvo se mora ukljuciti u ovu akciju!Puna podrska ministru na ovoj akciji ali jedino uz podrsku svakog clana naseg drustva se ovaj problem moze brzo i uspesno resiti!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi