Kulturista
promo
Kulturista

promo

Kulturista, Foto: promo

Serijal putopisa „Kulturista“ ove nedelje definitivno pomera granice! Naime, nakon brojnih epizoda o skrivenom nasleđu i posebnim ljudima u Srbiji, već u petak nas očekuje potpuno drugačija priča sa krajnjeg severa Crne Gore. O čemu se radi, otkriva nam autor i voditelj ove emisije, Boško Kozarski:

„U Crnu Goru smo krenuli stazama Nemanjića i u potragu za Miroslavljevim jevanđeljem, a videli smo i komad Dubajia u Bijelom Polju, zatim neverovatnu kućicu na sankama namenjenu turistima i upoznali najveselije ljude u selu Njegnjevo. Ako moramo da opišemo sve jednom rečenicom, ona bi glasila – Kulturista vam otkriva nepoznato lice severne Crne Gore!“

Kulturista

promo

Kulturista, Foto: promo

U epizodi „Stazama i bogazama severa Crne Gore“ saznaćete i za pećinu koja pod zemljom povezuje Srbiju i Crnu Goru, kao i kakve to stare specijalitete pripremaju u ovim brdskim predelima.

Kulturista

promo

Kulturista, Foto: promo

„Ovom epizodom tek načinjemo naše putešestvije po ovim krajevima. Crna Gora je kulturistički biser, a priče koje ćete čuti, a koje smo zabeležili na neverovatnim lokacijama, otvoriće vam novi pogled na državu koja nam je definitivno više nego sused.“, zaključio je Kozarski. Premijera nove epizode je na Balkan Trip televiziji u petak u 15. časova a repriza je u 21h.

Kulturista

promo

Kulturista, Foto: promo

Balkan Trip je najveći izvor informacija iz sveta regionalnog turizma Balkana. Ovaj kanal namenjem svetskim putnicima, planinarima, avanturistima, gurmanima i svim ljubiteljima prirode i ugostiteljstva. Kroz naše emisije će te upoznati prizore, ljude, običaje za koje niste ni znali da postoje na Balkanu. Saznajte sve o najboljim etno odmaralištima, porodičnim domaćinstavima, luksuznim spa centaraima i elitnim hotelima. Ovo je prvi pravi turistički kanal zbog koga će te poželeti da spakujete kofere za putovanje!

 Zapratite naše društvene mreže i uživajte u prošlim epizodama i atraktivnim slikama :

Komentari (1)

Mija

03.03.2021 11:10

Kulturista u Crnoj Gori, Sa zaboravom on se bori!