Marinko i Melanija
Ilustracija
Marinko i Melanija

Ilustracija

Marinko i Melanija, Foto: Ilustracija

Planetarno poznat 

Marinko

Alo!

Marinko, Foto: Alo!

Nije dobio vizu 

Umičević nije otišao jer mu stara američka administracija nije dala vizu iako je imao mesto u prvom redu na balu. Marinko Umičević je u kontaktu je sa Melanijom, a kao stalni čitalac našeg lista, za Alo je je specijalno rekao da za Melaniju priprema novo iznenađenje.

- Pošto stalno čitam "Alo" odličio sam da ovaj list prvi objavi, i slikom pokaže unikatne bijele papuče koje sam specijalno uradio sa tradicionalnim zmijanskim vezom sa zlatnim ukrasima. Bijele papuče joj šaljem sa željom da ostane i dalje u Bijeloj kući, jer uskoro počinje kampanja za predsjednika Amerike. Ja sam i prošli put, a i sada šaljem poruku Srbima da tamo podrže Trampa, da pobijedi na izborima i ponovi mandat. Papuče su bijele jer je bijelo simbol mira.

cipele

Alo!

cipele, Foto: Alo!

- Bijela kuća je Melanijin dom. Melanija je iz Slovenije, mlada lijepa žena i preko nje hoću da skrenem pažnju na naše prostore i da se svi okrenemo budućnosti. Papuče su broj 39. Već je vidim kako u njima izlazi iz kupatila i seta po Bijeloj kući. Uz papuče planiram da pošaljem ogledalce i krajisku šljivovicu. Trampu ne šaljem papuče, da ne razumije pogrešno da je papučar. Ja mu želim pobjedu i podržaću ga kao i na prošlim izborima - rekao je za Alo Marinko Umičević.