VELIKO SNIŽENJE Srbija prodaje kasarne i vojne komplekse, evo koje su početne cene

Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa koji više nisu neophodni Vojsci Srbije.

Vežba Morava 2016.
Ilustracija: Vojska Srbije

U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta, koja je objavljena na sajtu Republičke direkcije za imovinu, neke kasarne prodaju se po sniženim cenama jer na prethodnim pozivima za kupovinu nije bilo zainteresovanih.

ŠOKANTAN SNIMAK! Atentator prišao MAFIJAŠU i iz blizine ispalio u njega KIŠU METAKA, a onda se desilo ČUDO! (VIDEO)

Među kasarnama i vojnim objektima koji se ovoga puta nude na prodaju je i vojni kompleks – skladište Potok Mesić – Belocrkvanski put u Vršcu, čije nepokretnosti čine 12 vanknjižnih objekata visokogradnje ukupne površine 3.348,01 kvadratnih metara. Početna cena je 796.812,94 evra. Na prodaju je i vojni kompleks Dobočaš u Irigu, koji čine tri objekta ukupne površine 320,05 kvadratnih metara. Početna kupoprodajna cena je 65.914,01 evra.

NOVO LICE PRESTONICE U ovakvom luksuzu žive holivudske zvezde, a danas je spektakularno otvoren i u Beogradu, pogledajte kako izgleda!

Početna cena za vojni kompleks Bukovac u Petrovardinu je 121.571,54 evra, a čini ga zemljište površine jedan hektar, 15 ari i 53 kvadratna metra. Na prodaju je i vojni kompleks Provalija – RRFD Kamenica u Sremskoj Kamenici, koji čine vanknjižni objekti ukupne površine 778,85 kvadratnih metara. Početna kupoprodajna cena je 460.876,54 evra, prenosi Dnevnik.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN Igor je ostavio trudnu Aleksandru (17) zbog Sare (17), a onda su je bivša i njene maloletne drugarice ošišale, silovale i urinirale po njoj!

 JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS PROČITAJTE - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi