Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema zvaničnim podacima, seksualno zadovoljstvo za novac u toj zemlji pruža oko 20.000 žena. Rade u proseku pet dana i za to vreme usluže oko 10 mušterija.

„Ako ste odlučili da imate seks s nogu, onda pripremite od sedam do 15 evra. Međutim, ako volite da se raskomotite u krevetu, cene se kreću od 30 do čak 200 evra“, Miroslav L. (39) iz Niša

Srbe željne maženja i paženja, odmah nakon što pređu granicu, na putu koji vodi do Sofije čekaju desetine prodavačica ljubavi.
Prema rečima Miroslava L. (39) iz Niša, sa Bugarkama ima i cenkanja i ubeđivanja, ali na kraju svi budu zadovoljni.

- Cene se nisu menjale godinama, a sve zavisi od toga da li prostitutku pokupite na ulici ili imate ugovoren seks u njenom stanu. Ako ste odlučili da imate seks s nogu, onda pripremite od sedam do 15 evra. Međutim, ako volite da se raskomotite u krevetu, cene se kreću od 30 do čak 200 evra. Verujte, osim u ceni, razlike u pristupu mušteriji zaista nema. Sve Bugarke su vrlo vredne i maksimalno se trude da zadovolje klijente - kaže Miroslav.

Naš sagovornik ističe da on i njegovi prijatelji u zemlju ruža odlaze uglavnom vikendom sopstvenim autom kako bi zadovoljili svoje nagone, ali kaže da, pošto taj vid provoda postaje sve popularniji, posebno tokom vikenda, ima i turističkih agencija koje organizuju odlaske u Bugarsku, ali za sada to niko ne oglašava javno, već je sve to preporuka od usta do usta.

- Javna je tajna da čitav jug ide u Bugarsku zbog seksa. Ima tu i biznismena, koji unajmljuju njihove elitne prostitutke. Ne smem ni da zamislim šta tek one rade u krevetu, kada su i ove jeftine prave bombe. Raspitivao sam se ja i o njima, ali one rade po satu. Bez 300 do 500 evra ne bih mogao da imam seks sa njima, što je više od moje mesečne plate - kaže Miroslav i dodaje da su neki od njegovih „saboraca“ oženjeni, pa im seks-turizam, prema ličnom ubeđenju, dođe kao poseban vid avanture i bekstva od svakodnevice.
Njegov prijatelji Rajko Č. (46) ističe da najviše voli da se opusti u jednom od bordela, kojih u Bugarskoj ima na desetine. Ne krije da već nekoliko godina upravo u toj javnoj kući njegovi prijatelji i on slave rođendane, ali i Novu godinu.

- Bugarke su za nas terapija! Vole Srbe više nego bilo koje druge strance, ponekad nas usluže gratis! Kad dočekamo jutro zajedno, uvek nam ostave neki suvenir - gaćice ili podvezice. Imaju svoj stil i zaista su specifične - kaže Rajko.

Ipak, naši sagovornici zaključuju da uprkos tome što je u Bugarskoj prostitucija legalna, ta oblast i dalje nije potpuno regulisana, zbog čega je, kako navode, seks-turizam i dalje tabu. N. M.


Bugarske prostitutke nedeljno zarade i do 3.000 evra
Kako piše bugarski list „Trud“, elitne prostitutke u velikim letovalištima zarade nedeljno i do 3.000 evra, dok njihove skromnije koleginice, koje rade na ulici, prema pisanju istog lista nedeljno inkasiraju između 300 i 400 evra.

 

Paket „sve uključeno“ za 450 evra Bugarski mediji pišu da od seks-turizma veliku korist imaju i hoteli, kafići i turističke agencije. U principu, svi ćute, gnušaju se, ali na kraju zadovoljno trljaju ruke. Bar oni koji te usluge ne pružaju direktno. - Naročito je popularan paket „sve uključeno“, pa za 450 evra mogu da se dobiju seksualno-turistički vodič, smeštaj, hrana i oproštajni suvenir - naveli su izvori iz jedne agencije u Bugarskoj.

 

 

Marić: Bugarke su fatalne po Srbe

Psihijatar i seksolog Jovan Marić za „Alo!“ navodi da nije čudo što su Srbi poludeli za bugarskim prostitutkama, jer nauka pokazuje da upravo sa tom nacijom imamo sličan genetski potencijal. - Pre 15 godina, po Srbiji je bilo dosta ruskih, moldavskih, rumunskih i ukrajinskih prostitutki, a sada su popularne Bugarke. Iste su nam i strasti, ali i temperament. Osim toga, iako su u EU, Bugari nisu mnogo napredovali, pa su im cene slične kao kod nas, što je i glavni razlog što naši ljudi odlaze tamo radi seks-turizma - kaže Marić.

 

 

Komentari (6)

luigi

26.02.2020 08:40

Kakav bre sex turizam i još veličanje da oženjeni traže maženje.Zar ne mogu sa svojim ženama da porazgovaraju o njihovom ljubavnom životu nego treba da rizikuju da posle turizma zarazi svoju ženu.Nemoral na vrhuncu i još se reklamira.Sramota

deki

27.02.2020 07:28

@luigi - Nisu sve zene kao tvoja.

duks

26.02.2020 09:09

Izmislili ste toplu vodu. Cene su iste i u Austriji i to već godinama.

penzioner

27.02.2020 06:35

A onda na putu kad stanes ostanes I bet kola I bet para.Radi I bugarska mafija u simbiozi.

D O

27.02.2020 08:42

Pa po pravilu svaka zena na ovome svetu je po rodenju je KURVA jel tako.

romeo

27.02.2020 11:17

Ja ih razumem...na ulicama gradova u unutrasnjosti i nije neka ponuda...daj onda komsinicu