Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Shutterstock, ilustracija
Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Par, Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan mladić započeo je aferu sa suprugom svog brata i sada ne zna šta da radi. Njegov problem nije usamljen slučaj, a on je ispričao da je sve počelo pre tri godine kada se njegov brat oženio, kao i to da svoju ljubavnicu voli i da ne može bez nje.

Za ljude koji nisu dolazili na svadbu imala sramotan zahtev! Naredbu bez blama objavila na društvenim mrežama!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 08.09.2019. 16:03 Poklon na svadbi glavna tema rasprava! Svadba, Venčanje, Mladenci, Foto: Shutterstock Doživljaji sa svadbi se uvek rado prepičavaju, a izgleda da svaka svadba ima neku svoju priču, koja šokira javnost. Jedna od njih našla se na udari kritika jer, naime zahteva da sve zvanice, pa čak i one koje ne dolaze, moraju mladencima uručiti poklon.

Kako je objasnio, njegov brat je ponekad nasilan i jednom kada je otišao kod njih zatekao ju je kako plače. U zagrljaju mu je otvorila dušu i ispričala da se njen suprug loše ponaša prema njoj.

- Sažalio sam se i poljubio je, a ona mi je uzvratila. Bilo je poput magije. Sledeći put kada su posvađali, poslala mi je poruku i našli smo se. Imali smo seks o u mom automobilu i od tada smo ljubavnici - priča ovaj tridesetogodišnjak.

- Ja sam takođe imao problema u vezi. Nisam mogao da ostanem sa majkom svoga sina i raskinuli smo. Ona je nakon raskida pronašla nekog novog dečka, a on nije prihvatio našeg sina i zbog toga sam sada samohrani otac. Nedugo nakon toga razboleo mi se i otac pa se sada brinem o njemu. Sestra i ja se menjamo, ali je brat sebičan i ne želi da nam pomogne - nastavio je.

Pročitajte još:

Objasnio je Deidre da je njegova afera trenutno jedina svetla tačka koju ima pored sina. Jedino kada je sa njom se oseća mlado, bezbrižno i zaljubljeno.

- Oboje se bojimo trenutka u kojem će on saznati. Ume da bude nasilan i zato je ona u strahu da ga ostavi- rekao je.

“TRPIM SRAMOTU 20 GODINA” Njen muž zarađuje milione, može da kupi sve što poželi, ali iza zlatne fasade krije se bolna istina!

Srećom, Deidre je imala savet za njega.

- Samo je pitanje vremena kada će brat saznati. Razumem koliko je uplašena vaša ljubavnica, ali za nju i njenu decu nije zdravo da borave u okruženju nasilja i straha. Predložite joj da smisli strategiju kako da ga ostavi na siguran način. Ako je potrebno, neka potraži pomoć u centrima za prevenciju porodičnog nasilja. Tek nakon što se ona osamostali, odlučite da li žete biti zajedno - posavetovala ih je.

NAJLUĐI MLADOŽENJA NA SVETU! Nije smeo da zaprosi devojku iz straha da će ga odbiti! Prsten stalno nosio u džepu dok mu nije prekipelo! Onda joj je sasuo istinu u lice!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina