Šok na svadbi u Kruševcu: Umesto mladinog "DA", čule su se samo kumove četiri reči, svi su gledali u čudu

Kruševljanki se venčanje o kom je maštala pretvorilo u najgori dan u životu

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Devojka iz Kruševca se nedavno udala, ali jedva. Ceo život je maštala o svadbi iz snova, ali taj čin je upropastio njen kum. Pernosimo njenu priču:

"Bio je savršen prolećni dan. Udavala sam se za čoveka sa kojim sam provela polovinu svog života – od osmog razreda bili smo zajedno. Sve je bilo baš onako kako smo planirali i svi su bili tu: prijatelji, porodica. Govorili su mi da sam prelepa mlada, da sijam, da smo divni. Svadba je bila u jednoj luksuznoj sali u našem gradu, sve je bilo roze, u mojoj omiljenoj boji. Svi su bili apsolutno oduševljeni. Matičar je trebalo da dođe u 15 sati, a tek posle toga da zaplešemo prvi ples i proveselimo se sa našim zvanicama.

 

 

Došao je čin venčanja. Matičar je ispričao svoje, i baš kada je trebalo da odgovorim na pitanje da li pristajem da se udam za Martina, a ja zaustila da kažem “DA”, čuo se kumov glas. Martinovog kuma.

"Imam ja nešto pre toga, gospođo matičarko, ako se ne ljutite?" pitao je on.

Svi su bili šokirani, ali od šoka niko nije odreagovao, a matičarka je mimokom dala znak da može da uradi to što je naumio. Tada je Laza otišao do svoje devojke, za koju nismo ni znali da postoji a još manje da će doći na našu svadbu, zaboga, on je venčani kum i zašto bi dovodio nepoznatu, anonimnu osobu sa kojom je navodno u vezi tri nedelje na takvu jednu svadbu?! Pritom, znamo se svi punih 14 godina i znao je da smo Martin i ja o ovom danu sanjali. Godinama. E, zato sam besna.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Uglavnom, prišao je devojci i kleknuo. Izgovorio je četiri reči koje mi i dalje odzvanjaju u glavi: “Udaj se za mene“. Ljudi su od šoka počeli da se smeju.

I dok su svi bili ushićeni i veseli, ja sam zgroženo posmatrala sve. Čak je i Martin oduševljeno otišao da izljubi novopečene verenike. I tek posle nekoliko minuta, matičarka nas je vratila u realnost rečima “Izvinite, imam zakazano sledeće venčanje za pola sata, možemo li da obavimo ovaj čin?”

I tada sam rekla da. I svima je bilo lepo, svi su bili srećni, osim mene.

Od tog trenutka se pola svadbe ni ne ne sećam. Toliko je sve postalo nevažno, mojih pet minuta, moj trenutak najvažniji u životu je upropašćen… i to niko nije razumeo. Svima je bilo super što su mi drugi ukrali to. Razumite, nije problem što je neko nekog prosio. Problem je što je za to odabrao najgori trenutak i što nije pitao mladence da li se slažu da im neko ukrade trenutak.

Čekam slike sa svadbe, rekli su dobićemo ih za desetak dana, i plašim se na šta će ličiti. Da li ću toga želeti da se sećam do kraja života? I pitam se, da li želim da provedem život sa čovekom koji i dalje ne shvata kako sam doživela događaj sa našeg venčanja, jer je njemu to, izgleda ok! Razmišljam da se možda i razvedem. Eto. E, sad mi sudite", ispričala je devojka.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: kum
  30/09/2018 - 18:34
  Poništiti brak,ponovo se venčati,ali sa drugim kumom.Ovaj je običan klošar.
 • Korisnik: Čitateljka
  30/09/2018 - 18:10
  Draga devojko, Razumem te, ali čuvaj svoj brak i ljubav kao do sada! Nije vredno, kumu nedostaje kultura i domaće vaspitanje, a to se ne može kupiti. Budi obazriva za sledeća kumova ponašanja, ali iskreno glavnu ulogu tu treba da ima tvoj suprug, ali otprilike....
 • Korisnik: nenad
  30/09/2018 - 17:55
  ti si bolesna i treba da se lečiš
 • Korisnik: mimi
  30/09/2018 - 17:14
  Takav ti muskarac kroz zivot pored tebe netreba. Bilo kakav priblem u zivotu da imas, on ga nece ni primetiti jer mu je sve tudje prece.ByqAG
  • Kaja @mimi
   30/09/2018 - 22:42
   E, sa takvim ja živim...
 • Korisnik: Vesna
  30/09/2018 - 16:56
  Ženo božja, pa odmah si trebala da kažeš, NEEEEEEE, i da ih sve fino izradiš, pa neka se veseli mladoženja zbog kumove veridbe.
  • cica @Vesna
   01/10/2018 - 04:34
   Dobija se utisak da je muz znao da ce vas kum “razveseliti u pravi cas”, pa tim gore po muza. Ali i da nije znao, nije trebalo da lezerno predje preko ovog prostackog cina svoga druga koga je izabrao za kuma. Primitivizam bez presedana!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi