Sneg
Alo!/ Masanori Jošida
Sneg

Alo!/ Masanori Jošida

Sneg, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Vozače danas očekuje još jedan talas snežnih padavina i hladnog vremena, odnosno pogoršani zimski uslovi vožnje, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

AMSS upozorava vozače da će im zbog očekivanog formiranja novog snežnog pokrivača, pogotovo u planinskim delovima zemlje, pored zimskih guma, biti obavezna i upotreba lanaca. Zimska oprema koja olakšava vožnju obavezna je u svakom automobilu.

Pročitajte još:

 

U nižim predelima zapadne, centralne i juzne Srbije formiranje, a na planinama manje povećanje visine snežnog pokrivača, vejavica i snežni nanosi, saopštio je RHMZ. Najniža temperatura od -5 do 0 stepeni, a najviša u većini mesta od -2 do 0, na istoku do 4 stepena.

Sneg

Tanjug/Jaroslav Pap

Sneg, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

I u Beogradu će biti oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa slabim snegom, uveče suvo uz smanjenje oblačnosti.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama i na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema dužih zadržavanja.

Komentari (2)

Istina

03.01.2019 08:55

Kakav bre kijamet?? To je odvratna turska rec! Ti muslimani su 500 god.silovali Srpkinje! Muslimani obozavaju Alaha a to je bog Meseca tj.jedan od 360 paganskih laznih bogova starih Arapa. A Muhamed je silovao dete Ajse od 9 godina! Odvratni prljavi pedofil! Islam je Sotonska sekta! Stop islam i njihovi izrazi.

zlatko

03.01.2019 09:50

stvarno. da neće pocrkamo od snega.