Restoran
Alo!/Vladimir Marković
Restoran

Alo!/Vladimir Marković

Restoran, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

* Snabdevanje radnji ubuduće samo između 20 sati uveče i 7 ujutru

* Do sada je to rađeno između 9 i 14 sati 

* Ta odluka počinje da važi od 1. decembra

U Beogradu će ubuduće snadbevanje radnji, restorana i ostalih objekata koje imaju takvu vrstu usluge moći da se obavlja samo između 20 sati uveče i sedam sati ujutru, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da će ta odluka početi da važi od prvog decembra.

- Reagujući na brojne pritužbe građana u vezi sa korišćenjem dostavnih vozila koja tokom čitavog dana blokiraju saobraćaj u gradu, Grad Beograd je danas doneo odluku koja počinje da važi od prvog decembra ove godine - rekao je Vesić novinarima u zgradi Komunalne milicije.

Pročitajte još:

Ubuduće će, istakao je, snadbevanje radnji, restorana i ostalih objekata koje imaju takvu vrstu usluge moći da se obavlja samo između 20 sati uveče i sedam ujutru, a ne između 9 i 14 sati kao što je sada slučaj.

Goran Vesić

Beograd.rs

Goran Vesić, Foto: Beograd.rs

- Ukida se dosadašnja mogućnost da se snadbevanje vrši između 9 i 14 sati jer su to mnogi zloupotrebljavali i dešavalo se da nam čitave trake budu zaustavljene i da ne mogu da se koriste za saobraćaj zato što se dostava vrši kada postoje gužve u gradu - rekao je Vesić.

Istakao je da od 1. decembra dostava mora biti završena do sedam sati ujutru i dodao da će za svako dostavno vozilo koje bude na ulici posle sedam biti kažnjeni kako onaj ko dostavlja, tako i onaj kome se dostavlja roba.

- Na taj način ćemo uvesti red u gradu - dodao je Vesić.

Amerika bombardovala Japan! F-16 izručio smrtonosni tovar na selo, pokrenuta hitna istraga!

AUTOR: RT; D.K. DATUM I VREME: 07.11.2019. 09:17 Užas! F-16, Foto: printscren youtube Američki avion F-16 najverovatnije je greškom izručio bombe tokom vežbe iznad Japana, kada je ispustio lažnu municiju kilometrima daleko od mete. Uređaj je kasnije pronađen i vraćan sa poseda lokalnih meštana.

On je danas u zgradi Komunalne milicije imao radni sastanak sa vršiocem dužnosti sekretara za poslove komunalne milicije Ivanom Divcem, načelnicom Gradske uprave Sandrom Pantelić, sekretarom za saobraćaj Dušanom Rafailovićem i sekretarkom za inspekcije poslove Sonjom Božović.

Goran Vesić

Beograd.rs

Goran Vesić, Foto: Beograd.rs

Divac je rekao da će Komunalna milicija od prvog decembra striktno poštovati ovaj režim i kažnjavati sve bahate vozače i dostavljače u Beogradu.

Pancir-S stiže u Srbiju! Sada je poznato i kada

AUTOR: Alo.rs/Agencije/I.L. DATUM I VREME: 06.11.2019. 08:58 - 06.11.2019. 09:05 Ugovor će biti ispunjen u narednih nekoliko meseci! PANCIR s-1, S-400, Foto: Foto Ministarstvo odbrane Rusija će isporučiti Srbiji raketni sistem Pancir-S narednih nekoliko meseci, u skladu sa potpisanim ugovorom, izjavio je danas direktor ruske agencije uvoz i izvoz odbrambenih proizvoda Rosoboroneksport Aleksandar Mihejev.

- Cilj i svrha postojanja Komunalne milicije jeste da se većini građana u Beogradu omogući normalan život i ovo je samo jedna od stvari koju sprovodimo u svom redovnom radu. Nadam se da ćemo ovim pospešiti protok saobraćaja i lakši život građanima - dodao je on.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"