Lidija
printscreen/facebook

 

Lidija

printscreen/facebook

Lidija, Foto: printscreen/facebook

 

Par se zbog toga počeo svađati i iako se Adam Vels vratio u njihov zajednički stan na ručak, svađa se nastavila i on je otišao u noćni izlazak sa prijateljima i kolegama.

Vels je zatekao Lidiju mrtvu kada se sledećeg jutra vratio u njihov zajednički dom u Radklifu, u Širom Mančesteru.

Pročitajte još:

 

Adam, inače direktor kompanije, nakon toga je pozvan pred sud i upisan je u registar seksualnih prestupnika na pet godina zbog spornih fotografija.

Istraga je otkrija da je Lidija i ranije pokušavala samoubistvo i bili su joj propisani lekovi za depresiju.

 

Ona i Vels bili su u vezi dve godine, ali tragedija se dogodila 10. juna 2017. nakon što je otkrila nakon što je on otišao na posao.

Lidijina majka je rekla da je ona živela sa Adamom Velsom i da su bili u vezi dve godine od 2015. do 2017.

Nova bruka u Crnoj Gori! Italijanski broker razapeo Mila Đukanovića: Opljačkali ste me, vi i vaša prijateljica!

Matei se obratio Đukanoviću otvorenim pismom, traživši od predsednika Crne Gore da što pre odgovori na date navode. Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović Italijanski broker Oriano Matei, koji više od dve decenije piše i svedoči o malverzacijama crnogorske Vlade, na koje nažalost, još uvek nema reakcija niti od strane crnogorskim ali ni međunarodnih institucija, napisao je Milu Đukanoviću otvoreno pismo.

 

- Devetog juna Lidija je pronašla drugi Adamov telefon i otkrila da sadrži neprikladne fotografije mladih devojaka. Lidija se osećala povređeno i bila je zgrožena onim što je pronašla, još više od pomisli da je Adam bio sa njenim nećakinjom i nećakom. Osećam da ju je on naterao da donese odluku da uradi ono što je uradila. Kao porodica smo devastirani gubitkom naše lepe ćerke i zbog toga mu nikada nećemo oprostiti. Prema našem mišljenju, sada nam ostaje još neodgovorenih pitanja i nadamo se da ćemo jednog dana saznati istinu - izjavila je majka.

 

BONIS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Komentari (1)

Maja

15.11.2019 08:42

Umesto da ga ostavi, i prijavi policiji, ona se ubila. Glupača!