MUP OBJAVIO Upozorenje vozačima - počinje pojačana kontrola, saobraćajna policija će biti na svakom koraku

Uočen veliki broj prekršaja pred početak zabrane kretanja.

Saobraćajna policija saobraćajac radar
Saobraćajna policija saobraćajac radar, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Uprava saobraćajne policije MUP-a Srbije najavila je da će u narednom period obavljati pojačanu kontrolu, jer je uočen povećan broj saobraćajnih prekršaja, neposredno pred početak mere zabrane kretanja.

Među saobraćajnim prekršajima posebno je izraženo nepoštovanje ograničenja dozvoljene brzine kretanja, što je za posledicu imalo više saobraćajnih nezgoda širom Srbije i smrt dve osobe na području nadležnosti policijskih uprava u Kragujevcu i Novom Pazaru.

U cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja na putevima tokom vanrednog stanja, saobraćajna policija pojačano će kontrolisati saobraćaj neposredno pre zabrane kretanja i procesuirati sve vozače koji budu zatečeni u izvršenju prekršaja, navodi se u saopštenju Uprave.

Takođe se napominje da će u tim situacijama počinioci prekršaja biće odmah privođeni nadležnom prekršajnom sudu, ako su za to ispunjeni zakonski uslovi.

Povezane vesti

 • Korisnik: nenad s
  02/04/2020 - 11:02
  Kasno sam vide o tekst ali...pojacajte malo kontrolu saobracaja u Pozeskoj ulici. Tamo se skor 2 nedelje trake uz ivicnjak koriste za parkiranje vozila i to ne na par minuta.
 • Korisnik: ZEC
  31/03/2020 - 14:37
  Računaju da će im narod u strahu od korone više plaćati kazne, NE DAJTE IM PARE NEKA APSE, da vidimo gde će sve smestiti I čime će ih hraniti .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi