Samohrana majka
Profimedia
Samohrana majka

Profimedia

Samohrana majka, Foto: Profimedia

*Majka se obratila porukom da zamoli za letovanje koje bi otplatila na rate

*Kao razlog za svoju upornost u teško vreme navela je bolest mlađeg sina

*Odgovor direktora agencije vrlo ju je iznenadio

 

Plemeniti gest Bojana Stefanovića, direktora jedne beogradske turističke agencije, koji je omogućio besplatno letovanje samohranoj majci s dvoje dece iz okoline Kragujevca, izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama!

Pročitajte još:

Naime, pre skoro mesec dana jednoj beogradskoj agenciji stigao je upit od samohrane majke Gordane, korisnice dečjeg dodatka, da li može da letovanje plaća na više rata, jer, kako navodi, primanja nema, već žive od dečjeg dodatka i penzije. More im je neophodno jer mlađe dete boluje od astme.

- Ja sam Gordana, samohrana majka dvoje dece od 14 i osam godina... Prošle zime mlađi dečak je dobio astmu i prijao bi mu boravak na moru... Molila bih vas ako ste u mogućnosti da nam pomognete i izađete u susret da uspemo da decu odvedemo na more. Ako bi nekako moglo na 12 mesečnih rata, jer živimo od dečjeg dodatka i porodične penzije koja iznosi 9.000 dinara. Nemam čekove. Unapred zahvalna majka - napisala je majka Gordana.

Prepiska samohrane majke sa direktorom agencije

Printscreen

Prepiska samohrane majke sa direktorom agencije, Foto: Printscreen

Neočekivani odgovor - da im agencija omogućuje besplatan odmor - uzdrmao je društvene mreže i podigao svest o ljudskosti.

- Svako dete ima pravo da ide more. Dobićete od naše agencije besplatno letovanje, a videćemo da li postoji prostor da vam pomognemo i oko nekog troška u Grčkoj. Obradujte decu i recite im da se pakuju za more - piše u odgovoru direktora agencije.

Prepiska samohrane majke sa direktorom agencije

Printscreen

Prepiska samohrane majke sa direktorom agencije, Foto: Printscreen

Da je letovanje Gordani s decom već ugovoreno, potvrdili su u ovoj agenciji, a na odmor će otići tokom avgusta.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, direktor je dobio sve zaslužene pohvale, a mnogi korisnici su odlučili da slede primer i sami pomognu ovoj, ali i drugim porodicama koje nisu u mogućnosti da priušte odmor.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

Komentari (1)

Ris

21.07.2019 19:53

Znak da je agencija ozbiljna i da treba u takvim uplatiti letovanje.