SEDELI I VEČERALI! Roditelji nisu ni čuli kada im je dete palo s terase! Komšinica doletela i obavestila ih, a razlog mališanovog skoka konačno otkriven!

Desetogodišnji dečak A. D. pao je sinoć oko 20 časova sa prvog sprata solitera u Prvomajskoj ulici u Zemunu. Prema informacijama Hitne pomoći, posle zbrinjavanja na mestu pada, u svesnom stanju prevezen je prvo u Urgentni centar, a potom u Dečju kliniku u Tiršovoj ulici. Nezvanično, desetogodišnjak nije teško povređen.

Požsr, Zemun Polje
Foto: Alo/ Masanori Jošida

 

Prema rečima dečakove bake M.B, mališan je u jednom trenutku otišao u spavaću sobu da se igra, dok su ostali ukućani bili u dnevnoj sobi.

- Nije hteo da večera sa nama, a mi u tome nismo videli ništa čudno, jer je nedavno jeo - ispričala je dečakova baka.

 

- Nije prošlo ni pet minuta kako smo seli za sto, kad se začulo zvono. Na vratima je bila uznemirena komšinica, koja nas je obavestila da nam je dete palo. Brzo sam otrčala do sobe, i videla da ga nema, a da je prozor otvoren. Ugledala sam ga kako leži na zemlji. Srećom, pao je na travu i cveće koje se nalazi ispod stana, ispred ulaza u zgradu.

Prema rečima sagovornice, dečakova majka je brzo otrčala ispred zgrade i uz pomoć komšija prenela dete do automobila i položila ga na zadnje sedište.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

Veoma brzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mališana prevezla u Urgentni centar. Sve vreme je bio svestan, nije plakao i izgledalo je da nema bolove.

- Kada je stigla Hitna pomoć, i kada su ga uneli u njihova kola, rasekli su mu trenerku sa jedne strane. Verovatno je povredio koleno, pošto je bilo natečeno, priča M. B.

 BELI ČARŠAV I REKA KRVI Muškarac se bacio danas u 11:55 časova sa Mosta na Adi i za sobom ostavio samo jednu poruku!

Porodica ne zna tačno kako je do pada došlo, ali pretpostavljaju da se nagnuo previše. Naime, mališan je prema rečima njegove bake otvorio prozor i pomerio komarnik, koji se inače, teško otvara.

STEPOJEVAC U ŠOKU Učenica sedmog razreda škole proživela pakao! Bivši učitelj je dirao onako kako nikako ne sme!

Desetogodišnjak A.D. živi sa roditeljima, bratom blizancem, dekom i bakom. U trenutku pada, njegovi otac i brat nisu bili kod kuće.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić posle potpisivanja istorijskog sporazuma u Moskvi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi