Prostitutka
Profimedia.rs
Prostitutka

Profimedia.rs

Prostitutka, Foto: Profimedia.rs

Kako kaže, suprug ju je naterao da svoje telo prodaje na ulici, a on je bio njen makro. Prema njoj je bio grub, tukao ju je i svakodnevno maltretirao.- Tukao me, sekao po telu i po meni gasio cigarete. Izbo je i nekog čoveka ranije i morao je da plati kaznu. Zato me je naterao da se prostituišem, kako bi preko mog tela zaradio za odštetu.

Pročitajte još:

Jedva sam živu glavu izvukla – priča K. I. (28), majka 13-godišnjeg dečaka, na čijem su telu još uvek vidljivi ožiljci.

Međutim, i nakon što se spasila od njega, nastavila je da se bavi najstarijim zanatom na svetu. Kaže kako to radi da bi zaradila za stanarinu i osnovne potrepštine. Dodaje kako njeni najbliži sumnjaju da se bavi pružanjem seksualnih usluga.

Preporučujemo i ovo:

– Najteže mi je bilo kad sam počela da prodajem svoje telo. Kasnijesam se već navukla na heroin – kaže ona tiho.

Majka joj je pomogla da se skine sa droge. Međutim, od prostitucije još nije odustala.

– Ne znam ništa drugo da radim, a najsrećnija bih bila kada bih mogla sa sinom da živim u svojoj kući. Međutim, to sada nije moguće, a sin je kod moje majke – kaže ona.

Mušterije su joj, objašnjava, i stariji, ali i mlađi muškarci.

– Ranije su to uglavnom bili samo stariji, ali sada više nema pravila – kazala je, pa ispričala što joj se nedavno dogodilo.

– Zvao me čovek da dođem u hotel. Sela sam u taksi i razmišljala kako je čudno što me neko u četiri sata ujutru zove. Došla sam, javila se dobro poznatoj ženi na recepciji i produžila do sobe.

Ali tamo nije bio jedan čovek, čula sam više glasova. Pitala sam: „Šta je ovo?!“ i krenula prema izlazu, međutim on me je uhvatio za ruku i pozvao ostale muškarce da mu se pridruže.

Novi Sad

Shutterstock

Novi Sad, Foto: Shutterstock

Iz kupatila su izašla dva čoveka, krupna, ćelava, s odvratnim licima.

Smejali su mi se i rekli su zajedljivo: „E, da znaš šta te sad čeka!“ – priča ona i dodaje:

- Nisam imala šanse protiv njih. Ređali su se na meni po nekoliko puta. Vukli me po podu… A onda je jedan uzeo pivsku bocu i navukao na nju kondom…

– Strahovala sam da će moji saznati. Znam da nemaju dovoljno novca za sebe, a ne još i za mene i moju sestru koja se tek upisala na fakultet. Misle da radim u butiku, tako je bolje.

Ko bi još mogao da razume da ja zapravo prodajem seksualne usluge, osim mojih kolegica i ponekih ljudi koji pomažu nama što to radimo.

Možda grešim, možda bi me moji i razumeli, ali ne želim da oni nose taj teret koji ide s ovim poslom. Dovoljno je što ja živim s tim. Uskoro ću skupiti novac za svoj biznis. Planiram zaista da otvorim butik i zaposlim i kolegicu s kojom radim ovde. Jedva čekam taj dan – ispričala je M. K. iz Novog Sada.

Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje Srbije i Udruženja „Prevent“, više od 300 osoba u Novom Sadu pruža seksualne usluge na ulici, a većina trpi razne vrste nasilja.
Većina prostitutki koje rade na novosadskim ulicama ima između 18 i 29 godina, jako su siromašne i neškolovane, nemaju podršku porodice, a svoje telo prodaju za 1000 do 1500 dinara.

 

Komentari (1)

Rj38

27.01.2019 12:13

Hvala na iskrenosti,treba da se lZLECIS, da zaboravis i pocnes da zivis! Nikad nije kasno!