Protest taksista
Alo/Masanori Jošida
Protest taksista

Alo/Masanori Jošida

Protest taksista, Foto: Alo/Masanori Jošida

 * Taksisti posle dva sata razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prekinuli štrajk

* Razgovorili trajali dva sata

* Osim prekida štrajka ukida se i blokada glavnih saobraćajnica u gradu

Taksisti koji danima blokiraju saobraćaj u Beogradu odlučili su, nakon sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da prekinu štrajk.

TAKSISTI UŠLI U ZGRADU PREDSEDNIŠTVA!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I. DATUM I VREME: 15.10.2019. 14:02 Vučić je ranije pozvao na stišavanje strasti. Predsedništvo, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Predstavnici taksti udruženja, koja već treću nedelju protestuju u Beogradu, došli su u zgradu Predsedništva, gde će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Ekipa Alo.rs nalazi se ispred zgrade i čeka ishod sastanka.

 

Razgovori u Predsedništvu Srbije su, prema bili teški i trajali su gotovo dva sata.

Predstavnici taksti udruženja, koja već treću nedelju protestuju u Beogradu, došli su u danas popodne oko 14 časova u zgradu Predsedništva, gde su razgovarali sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na glavnim saobraćajnicama u gradu traju blokade zbog čega građani gube kontrolu, pa je tako proteklih dana neretko dolazilo i do fizičkog obračuna između građana i taksista.

Uskoro opširnije..

 

BONUS VIDEO: Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu

 

 

Komentari (2)

aleden22

15.10.2019 17:14

Dobro da je prekinut strajk teksista. Samo jos ostaje kako je Vucic rekao da država pocne da sprovodi zakone i da regulise oblast prevoza i sankcionise svakog ko ne radi po propisima. Znaci Car go isto kao Yandex.

Vecko

15.10.2019 17:19

Najbolje rešenje je da u naredna 3 meseca rade svi putem aplikacije CarGo dok taksisti koji štrajkuju ne izrade svoju, pa da se posle tog perioda izjasne kome carstvu će se prikloniti. Taksisti moraju posedovati fiskalne kase i službene legitimacije koje će izrađivati i izdavati grad.