Auto-put
Tanjug
Auto-put

Tanjug

 Foto: Tanjug

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji i apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Od danas do 5. decembra u periodu od 9 do 17 časova obavljaće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora, na državnom putu I B reda broj 26, Obrenovački put, na deonici Rucka-Duboko, u zoni klizišta.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka sa naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na petlji "Ostružnica" do 12. decembra od 9 do 15.30 časova, (osim subote i nedelje ) izvodiće se radovi na izradi armirano-betonskih temeljnih stopa za stubove novih portala.

Na krakovima petlje gde je dvosmeran saobraćaj u zoni radova saobraćaj će se odvijati u oba smera naizmeničnim propuštanjem, a na krakovima petlje gde je jednosmerni saobraćaj, sa smanjenom brzinom kretanja na 40 kilometara na čas.

Na obilaznici oko Beograda, u tunelu "Straževica" danas od 9 do 17 časova obavljaće se radovi na održavanju putne ITS opreme, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Mladenovac - Selters Banja, u Mladenovcu, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na nadvožnjaku preko pruge. Alternativni putni pravac je obilaznicom - državnim putem I B reda broj 25.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pročitajte još: