Rada Đurić
printskrin youtube
Rada Đurić

printskrin youtube

Rada Đurić, Foto: printskrin youtube

U emisiji "Među nama" na televiziji "Nova S" između voditeljke Rade Đurić i njenog gosta, novinara Zorana Panovića, neočekivano su sevale varnice usled kojih je usledila i prepirka.

Da li je Rada Đurić uspela da prikrije svoj bes u emisiji?

 

Gledajući ovu emisiju, možete doživeti transfer blama, jer se Rada Đurić žestoko osramotila.

Naime, ona je Panovića upitala da li je tada (devedesetih godina) mislio da će se danas naći u Upravnom odboru RTS-a, a čuvši od njega odričan odgovor, zanimalo ju je da li je mislio "da će bilo šta od medija izgledati ovako", dve decenija kasnije.

- To je sada pitanje nostalgije... Ljudi mi kažu: "Nikad gore. Gore je nego '93. Onda smo imali nadu i B92, a sada...". Sutra će tako neko reći: "Imali smo N1 i Kesića, šta sve nismo imali...". To je, dakle, pitanje interpretacija vremena. Ja se, ipak, ne bih vraćao u devedesete, uprkos jednoj perverznoj nostalgiji. Uostalom, koleginice, ti si to sve prošla, jer si sve vreme devedesetih bila na RTS-u - prisetio se Zoran Panović.

Na to je Rada Đurić ljutitim tonom istakla da tamo (na RTS-u) nije bila devedesetih godina, da je došla kasnije - 1993! Potom je na Panovićevu konstataciju da je na nacionalnoj televiziji ostala do kraja devedesetih godina, Đurićeva je potvrdno odgovorila.

Tako se poznata voditeljka, što bi naš narod rekao, našla u neobranom grožđu i osramoćena, pa je čak i padeže brkala...

- I bilo ti je super tamo (na RTS)?

- Ne, nije, ali sam se ja izveštavala, tako kako sam izveštavala.

- Da, da.

- To tako ide u životu. 

- Dobro, a i malo televizija dođe kao veš mašina u životu, malo properete se i idete dalje...

Uzrujana i izrevoltirana Rada Đurić se branila, a time sve više podsećala na svoj novinarski rad onih devedesetih godina.

I to nije sve. Ovaj blam nije jednostavno prepričati...

 .

Pročitajte:

Komentari (7)

mica

26.09.2020 14:26

Svako ima svoju cenu ,tako i taj veliki opozicionar Panovic.

Roki

26.09.2020 14:37

Rada je sad najopasnija. Razvedena, klimaks drma... Treba joj dečko, definitivno.

beba

26.09.2020 14:56

Odvrarna je. Radila je na najboljoj TV i prodala se za sacicu evrica.Radila je na RTS-u ravno 26 godina.Bila je neugledn,ruzna i bedno obucena,bez stila...

Bosko

26.09.2020 18:07

@beba - Pa i sada je sve to, plus iritantna, arogantna, agresivna...

Đole

26.09.2020 15:51

He, pobegulje, ima ih jos sa RTS/a tamo su bile kao mirne bubice a po prelasku na privatnjake postase ljute guje. Sta pare ucinu od coveka?

KojaDinka

26.09.2020 16:01

Novinarka je nabrzinu rekla 93 a nije Devedesetih. Da se nije izjasnila protivMilisevica ne bi nikad dobila emisiju...

Ellen

27.09.2020 01:58

Od nje se ne moze doci do razgovora.Pozove gosta,napravi toliki uvod.o pitanju koje postavi,prvo iznese svoje misljenje,diskutuje o toj temi koju je postavila,da gost zaboravi i sta ga je pitala.Svaka cast na stazu,ali nije za Novu S Ima nesto kod nje neobjasnjivo,koja je strana,balansira,nikako jasna nije ,kao druge kolege koje imaju odredjen stav o politici nase zemlje,a ona kao da se pribojava da kaze nesto protiv ,pa cak zestoko napada gosta,Panovica npr.