Milena Radulović i Mika Aleksić
Alo.rs/ATA Images
Milena Radulović i Mika Aleksić

Alo.rs/ATA Images

Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Glumica Milena Radulović (25) oglasila se prvi put nakon što je optužila vlasnika škole glume, Miroslava Miku Aleksića (68) da ju je silovao kada je imala 17 godina i da to nije učinio samo jednom.

Milena je na svom Instagram profilu napisala da joj je inspektorka Vesna Gašić Stojković pomogla i navela da je ona osoba koja menja Srbiju u bolje mesto.

- Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto - napisala je Milena.

- Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć - evo ko će vam pomoći. Hvala. Vesna! Volela bih da sam na Vesnu naisla ranije - dosala je glumica.

Inače, Milena je diplomirala kod Aleksićeve supruge, profesorke Biljane Mašić, 2017. godine kao najbolja u generaciji, sa prosekom 9,46.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

U školu Mike Aleksića deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je glumica Milena Radulović za "Blic".

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena Radulović.

- Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica.

BONUS VIDEO

*

Pročitajte još: