Mapa
Printscreen
Mapa

Printscreen

Mapa, Foto: Printscreen

Za turiste, kao i za starosedeoce, bezbednost je jedna od najvažnijih stvari o kojoj razmišljaju. Pre svega treba živeti u zemlji i gradu koji su bezbedni za život i odgajanje dece, a slično razmišljaju i turisti kada gledaju gde bi mogli da odu i potoroše svoj novac.

 

Jedna anketa dovela je do ove interaktivne mape na kojoj se može videti kako danas izgleda bezbednosna situacija na globalnom planu. Evropa je uglavnom okarakterisana kao bezbedna, s tim što postoji jedno parčence koje narušava ovu sliku.

To parčence, pogađate, nalazi se upravo u Srbiji i u pitanju je njena južna pokrajina - Kosovo.

Ušetao mu u kancelariju, Vučić se bacio na pod od sreće kad ga je ugledao! PRVA FOTOGRAFIJA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 19.11.2019. 10:23 - 19.11.2019. 10:31 Predsednika je danas na poslu sačekalo malo iznenađenje. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je pušten sa VMA i oseća se mnogo bolje. Predsednik je juče odmah nakon bolnice otišao na posao, ali je po preporuci lekara, radio skraćeno.

Nije dramatično, ali mapa ipak odražava srednji rizik da vam se može desiti nešto neprijatno. Nema objašnjenja zašto je to tako, ali je zanimljivo uporediti sve zemlje na ovoj karti i dobiti sliku o tome koje krajeve planete treba izbegavati.

Mapa

Printscreen

Mapa, Foto: Printscreen

Bonus video