FOTOGRAFIJA ZAPALILA FEJSBUK Prizor za pamćenje usred Nemačke - svi smo mi za njih "bivši Jugosloveni", ali neko se izvukao! (FOTO)

Neverovatan prizor.

Bivši Jugosloveni
Bivši Jugosloveni, Foto: Facebook/Printscreen

 

 

Pročitajte još

* Slika iz jedne nemačke prodavnice zapalila je društvene mreže

* Vidi se zastava tzv. Kosova, ali nema zastave Crne Gore

* Na njoj je slika jednog neobičnog rafa iz prodavnice u Hamburgu na kojoj se nalaze svi proizvodi iz zemalja bivše Juge

"Bivši Jugosloveni", piše na jednoj fotografiji koja je "zapalila" društvene mreže. Naime, radi se o slici koja prikazuje proizvode koji se mogu naći u nemačkim prodavnicama.

Na njoj slika jednog neobičnog rafa iz prodavnice u Hamburgu na kojoj se nalaze svi proizvodi iz zemalja bivše Juge: Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije.

Bivši Jugosloveni
Bivši Jugosloveni, Foto: Facebook/Printscreen

Na slici se nalazi i zastava tzv. Kosava, ali na Fejsbuku se povela polemika "da smo se džabe odvajali, kad nas stranci i dalje vide zajedno". To je bio samo jedan od komentara.

Albance niko ne može da zaustavi! Nadiru u Srbiju velikom brzinom - Cilj je samo jedan!

AUTOR: Alo.rs/Pravda/I.L. DATUM I VREME: 22.11.2019. 15:44 Posebno treba biti oprezan kada je reč o opštini Medveđa Priština, Albanci, Kosovo , Foto: Tanjug * Masovna kupovina srpskih domova i zemljišta od Srba počela je već 2010 * Albanci uglavnom kupuju imovinu u srpskim selima duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom * Opština Bujanovac poslednjih meseci podseća na veliko gradilište Zgrade na Kosovu rastu kao iz vode, a u novim stanovima uglavnom niko ne živi.

Reakcije na fotografiju su, za divno čudo, bile pozitivne. Tako se može videti da mnogima nedostaje Jugoslavija.

Interesantno je, naime, da na fotografiji nema zastave Crne Gore.

BONUS VIDEO: Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi