Ulica Narodnog fronta- Lokal Hot Dogz
Alo.rs
Ulica Narodnog fronta- Lokal Hot Dogz

Alo.rs

Ulica Narodnog fronta- Lokal Hot Dogz, Foto: Alo.rs

Na samo 5 minuta hoda od raskrsnice "London", ka Zelenom vencu, u neposrednoj blizini raskrsnice sa Balkanskom ulicom smeštena je ulica Kraljice Natalije. Ovo je jedna od najprometnijih beogradskih ulica, a ujedno i ulica u kojoj se najviše puta u toku dana začuje dečji plač, jer upravo u ovoj ulici na broju 62. nalazi se GAK "Narodni front".

Pročitajte još:

 

Ispred porodilišta najčešće je moguće videti mnogo parkiranih automobila, bolnička kola, osoblje GAK-a i najvažnije, srećne i nasmejane novopečene roditelje. 

Mesta za bebin prevoz

Dvadeset četiri sata dnevno, sedam dana u nedelji, tu su najbitnije bebe koje dolaze na svet i upravo zbog njih na zgradi porodilišta stoji obaveštenje za sve Beograđane.

"Ovo su mesta za bebin prevoz. Zabranjeno parkiranje za one koji nisu došli po bebu", stoji na natpisu istaknutom na GAK-u.

Ali, izgleda da obaveštenje nije svima jasno, ili se samo neki od nas prave da ga nisu razumeli.

Ulica Narodnog fronta

Alo.rs

Ulica Narodnog fronta, Foto: Alo.rs

Ko daje dozvole za bahatost?

Odmah do porodilišta, na broju 60. u Ulici Kraljice Natalije nalazi se i lokal brze hrane "Hot dogz" koji je prema izveštaju iz APR registrovan na ovom mestu 14. jula 2018. godine.

Šest meseci od osnivanja lokala vlasnici su odlučili da se "prošire" i na ulicu, te su podigli zastakljenu baštu koja je napravila problem svima kojima je parkiranje ispred "Narodnog fronta" nužno i neophodno.

Preporučujemo još:

 

Bašta ovog lokala brze hrane zauzela je nekoliko parking mesta ispred porodilišta uprkos obaveštenju o kojem smo nekoliko redova iznad govorili. 

Izgleda da bahatost naših sugrađana iz dana u dan u raste, a kršenje pravila i nepoštovanje propisa nam je zamenilo osnovnu ljudsku kulturu, a u galeriji ispod pogledajte još fotografija koje svedoče u prilog tome.

 

Komentari (3)

Dragan Niš

18.01.2019 14:17

Ko je ,ako je uopšte,dao dozvolu za zauzeće trotoara?Gde je inspekcija koja juri sirotinju i ruši im krovove nad glavom a ovakvo bahaćenje niko ne sankcioniše.Treba javno objaviti ime vlasnika lokala i građevinskog inspektora sa te opštine zaduženog za to kao i komunalnu policiju koja verovatno svakodnevno svraća na kaficu i pićence!!

baki

18.01.2019 14:31

Pa gde je sada komunalna policija!?

AcaFaca

18.01.2019 17:24

Po meni vlasnik lokala nista nije kriv. Krivi su inspektori, komunalci i ostale sluzbe... Umesto da su mu skinuli kozu sa ledja i poslali kod psihijatra na vestacenje. Ovde jedino ispasta posten i normalan narod.