Jelisaveta Karađorđević se klacka u prevozu
Alo!
Jelisaveta Karađorđević se klacka u prevozu

Alo!

Jelisaveta Karađorđević se klacka u prevozu, Foto: Alo!

Nju smo ovekovečili dok se zajedno sa svim ostalim Beograđanima, koji su se u tom momentu zateki u trolejbusu 40, vozila prema ulici Kneza Miloša. Kada samo je pozvali da nam prokomentariše taj gest, koji je po mnogima neuobičajan i neočekivan “jer šta će princeza u busu?”, ona nam je sa osmehom odgovorila da se stalno vozi gradskim prevozom i da u tome čak i uživa!

- To nije nimalo čudno, ja se često vozim gradskim prevozom i uvek se lepo osećam. Mnogi ljudi me prepoznaju, pa me ljubazno pozdrave i popričaju sa mnom, isto je sa vozačima, veoma su fini prema meni i zaista uživam kad se vozim i osećam se slobodno. Tog dana sam krenula do jednog supermarketa u nabavku. Takođe, ja sam penzioner, imam penzionersku “bus-plus” karticu koju redovno plaćam - sa smeškom priča princeza.

Jelisaveta Karđorđerđević

Petar Dimitrijević

Jelisaveta Karđorđerđević, Foto: Petar Dimitrijević

Ona je za naš list sumirala i utiske nedavne posete princa od Velsa i njegove supruge Beogradu.
- Ja sam princa Čarlsa upoznala kada je on imao svega osam meseci. On je zaista sjajan čovek i mi smo istinski prijatelji. I često se viđamo kada idem u London. Kada je bio ovde videla sam ga u Novom Sadu i na prijemu kod predsednice Narodne skupštine Maje Gojković, koja je bila prava domaćica. A budući da ja redovno plaćam struju, na prijem kod premijera nisam bila pozvana. Tamo su bili oni koji ne plaćaju struju - ispričala nam je princeza Jelisaveta.

Osvrnula se i na jučerašnji prijem koji su organizovali “oni koji ne plaćaju struju”, odnosno prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i njegova supruga, u čast 75 godina od stupanja na presto Njegovog veličanstva Kralja Petra Drugog, navodeći da je to skandalozno.

- To nikako nije za slavlje, to je dan koji označava početak naše velike tragedije - istakla je naša sagovornica.

Komentari (5)

gogi

28.03.2016 17:22

za svaku pohvalu,mnogi politicari treeba da se ugledaju na tu damu..a ne samo uoci izbora!? to je princeza i dama

karmen

28.03.2016 19:51

Kako je ta zena lepa!

JELA

28.03.2016 23:15

U SVETU SE SVI VOZE U GRADSKOM PREVOZU I MINISTRI I POLITICARI ,ONI KORISTE SVOJA PRIVATNA KOLA JE RNISU KAO NAS KOROV IZ ZITORADJE KOJI CAK IDE I U PRIVATNU POSETU KRIMINALCIMA DRZAVNIM LEKSUSOM I SOFEROM STO NIGDE U SVETU NE POSTOJI DA NAROD PLACA I SOFERA I BENZIN ZA PRIVATNE POSETE

2KD

29.03.2016 00:22

Jedina casna osoba iz te porodice, zena vredna svakog postovanja.kapa dole za nju

Mare

29.03.2016 20:47

Kod nas su sve tikve bez korene koji nemogu bez drzavnih kola i sofra normalno da narod placa