Beograd, šetnja, građani
Tanjug
Beograd, šetnja, građani

Tanjug

Beograd, šetnja, građani, Foto: Tanjug

 

 

Prema prognozi RHZS ujutru će po kotlinama i dolinama južne Srbije biti magla, a tokom dana promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, vetrovito i toplo, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti oblačno i hladnije.

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području umeren i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima.

Pročitajte još:

 

Jutarnja temperatura oko 13 stepeni, najviša dnevna oko 21.

U narednih sedam dana u košavaskom području će za vikend duvati umeren i jak jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata dostizati olujne udare.

Slabljenje vetra očekuje se u ponedeljak, dok će od utorka ponovo duvati uglavnom umeren jugoistočni vetar, koji će samo na jugu Banata povremeno imati i jake udare.

PREDSEDNIK VUČIĆ PRIMLJEN NA VMA!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 16.11.2019. 07:54 - 16.11.2019. 08:43 Zbog problema sa srcem. Udarna vest, Foto: Alo.rs Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA.

 

Zadržaće se promenljivo i relativno toplo vreme za ovaj period godine, a kiša i kratkotrajni pljuskovi očekuju se u noći između nedelje i ponedeljka, u ponedeljak ujutru i pre podne, kao i u sredu, a na istoku zemlje i u četvrtak.

Bonus video: Vučić o tome ko ruši srpske oružare