SVE VIŠE GRAĐANA SRBIJE TRAŽI POMOĆ! Dobijaju samo odgovor od automata i tada shvataju da su žrtve podmukle prevare kakva još nije viđena na ovim prostorima!

Oglas i cena se iznenada menjaju

Pošta, šalter
Pošta, šalter, Foto: Alo!/Ana Paunković

 

Jedan sugrađanin proživeo je situaciju u kojoj se osetio prevarenim pa ja na sve načine pokušao da dođe do adekvatnog odgovora i zakonskih instrukcija!

Pročitajte još

Naime, on je preko jednog sajta poručio opremu za kućni trening, međutim nije sve ispalo kako je planirao. 

Preko jednog poznatog sajta sam naručio opremu za kućne treninge. Dobio sam poruku da je narudžbina prihvaćena i istaknuti su čak i rokovi isporuke. Pokušavao sam da kontaktiram s njima, jer sam želeo da dogovorim detalje isporuke, jer nisam bio siguran da li ću u to vreme biti na putu, ali mi se niko nije javio.

Pošta
Pošta, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Shvatio sam da je reč o automatskom odgovoru, ali bez obzira na to, za mene, kao kupca, narudžbina je stvarna. Nekoliko dana kasnije stigla je poruka da robe nema na stanju, a promenjen je i opis na oglasu, kao i cena.

Video sam u komentarima da nisam jedini koji se suočio s ovim problemom, pa me interesuje šta da radim i da li je trgovac na bilo koji način prekršio zakon - napisao je on.

 REDAK PRIZOR Ova nebeski fenomen iznenadio je ceo region! Pojavili se "crveni vilenjaci" iznad Đakova! (VIDEO)

Ubrzo je stigao odgovor iz Nacionalne organizacije potrošača Srbije (NOPS):

- Ako trgovac ne ispoštuje ugovornu obavezu u pogledu isporuke robe, ugovor se raskida automatski i, u tom slučaju, trgovac je dužan da potrošaču vrati novac u roku od tri dana.

GRAĐANI ZARADILI OGROMAN NOVAC! Svi kupovali jednu istu stvar! To je ubedljivo najbolja investicija u ovoj godini, a ima je u Srbiji!

Bonus video: Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi