Šetnja, Beograd, proleće
Alo!/Vladimir Marković
Šetnja, Beograd, proleće

Alo!/Vladimir Marković

Šetnja, Beograd, proleće, Foto: Alo!/Vladimir Marković

U Beogradu u nedelju pre podne pretežno sunčano i toplo, a posle podne biće promenljivo oblačno, uz uslove za pljukove. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 21°C.

U ponedeljak sunčano ili umereno oblačno i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 20 do 24°C. U utorak na severu i zapadu nešto svežije i promenljivo oblačno, uz pojačan severozapadni vetar, a na jugu i istoku i dalje veoma toplo.

Posle podne i uveče u severnim i zapadnim, a u toku noći i u ostalim predelima Srbije jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 16°C na severozapadu do 24°C na jugoistoku Srbije. U sredu oblačno i osetno svežije sa kišom, na planinama sa snegom. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 6°C na severu i zapadu do 12°C na istoku i jugoistoku Srbije.

U četvrtak promenljivo oblačno i prohladno sa kišom, na planinama sa snegom, uz jak severozapadni vetar. Tokom dana sa severa razvedravanje. Maksimalna temperatura od 6°C na jugoistoku do 12°C na sveveru Srbije.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i veoma toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Maksimalna temperatura do 24°C. U utorak promenljivo oblačno, krajem dana i tokom večeri i noći sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 20°C. U sredu oblačno i osetno svežije sa kišom, uz jak severozapadni vetar. U četvrtak razvedravanje.