kiša, nevreme
Tanjug/Dragan Kujundžić
kiša, nevreme

Tanjug/Dragan Kujundžić

kiša, nevreme, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

*Visoke temperature preko dana

*Očekuje se razvoj oblačnosti u planinskim predelima na jugozapadu, tokom večeri i na severozapadu

*Prema najavi, pljuskovi se nastavljaju na severu zemlje i sutra. Ponovna oblačnost očekuje se u utorak i sredu, sa značajnijim padom temperature

 

Tokom dana sunčano i tropski toplo. Posle podne u planinskim predelima na jugozapadu očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava pljuska sa grmljavinom. A sutra će pljuskovi biti i na severu Vojvodine.

Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20 stepeni, maksimalna dnevna od 30 do 35 stepeni. U toku večeri na severozapadu Srbije očekuje se povećanje oblačnosti.

Pročitajte još:

U Beogradu sunčano i tropski toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 20, maksimalna dnevna 34 stepena.

U Srbiji sutra sa severa stiže prolazno naoblačenje, ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom i kratkotrajnih grmljavinskih nepogoda.

Vreme za nedelju, 21. jul

RHMZ

Vreme za nedelju, 21. jul, Foto: RHMZ

Severozapadni vetar biće u pojačanju. Maksimalna temperatura od 27 na zapadu do 34 stepena na istoku i jugoistoku Srbije. U utorak i sredu pretežno sunčano i svežije, povremeno uz oblačnost. Duvaće pojačan severni i severoistočni vetar.

Maksimalna temperatura u utorak od 28 do 31, a u sredu od 25 do 29 stepeni.

U četvrtak nakon vedrog jutra, a u dolinama i kotlinama svežeg i maglovitog, tokom dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30 stepeni.

U Beogradu sutra prolazno povećanje oblačnosti, uz tek ređu pojavu pljuska sa grmljavinom.

Maksimalna temperatura do 30 stepeni. U utorak pretežno sunčano, povremeno uz oblačnost. Maksimalna temperatura do 30 stepeni.

U sredu svežije, ali sunčano. Temperatura do 27 stepeni. Tokom utorka i srede duvaće pojačan vetar - severac. U četvrtak sunčano i toplo, maksimalna temperatura oko 30 stepeni.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta