kiša. pljusak, grad
Alo!
kiša. pljusak, grad

Alo!

kiša. pljusak, grad, Foto: Alo!

 

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo.

Vetar će bti slab i umeren jugoistocni, na jugu Banata povremeno jak. Najniža temperatura od 13 do 21 C, najviša dnevna od 32 do 35 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren jugoistočni. Najniza temperatura oko 22 C, najviša dnevna oko 34 C.

Danas ćemo se kuvati na +35, a evo kad stiže kraj paklenim vrućinama

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 31.08.2019. 07:26 U ponedeljak posle podne i uveče povećanje oblačnosti. U utorak umereno oblačno i svežije, na zapadu i jugozapadu ponegde sa kišom. Leto, toplo, vrućina, Foto: Alo!/Dejan Briza U Srbiji jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito. Tokom dana sunčano i tropski toplo.

 

Izgledi vremena u Srbiji za sedama dana - do 8. septembra:

U ponedeljak sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 31 do 35 stepeni. Narednih dana temperatura će biti u padu, osim u utorak kada će se još samo na jugoistoku i istoku zadrzati veoma toplo vreme.

Tokom dana bice promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz slab i umeren severozapadni vetar, ponegde s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom sa većom verovatnoćom pojave u drugoj polovini sedmice - od četvrtka.

Pročitajte još:

 Bonus video: Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

 

 

Komentari (1)

Goca

01.09.2019 00:12

I šta će biti u četvrtak?