Predrag Kon
Printscreen/ Prva
Predrag Kon

Printscreen/ Prva

Predrag Kon, Foto: Printscreen/ Prva

On je javnosti poručio da nije lažov i da radi svoj posao kao pravi stručnjak.

 "Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom", napisao je dr Kon.

Ko ga je sada naljutio i kome je poruka upućena nije poznato, a ono što je očigledno jeste da je i ovom objavom uspeo da zaintrigira i izazove gomilu reakcija i komentara.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Jadni smo

28.09.2020 12:54

Samo MNOGO GLUPI I NEOBRAZOVANI, A BOGA MI I ZLONAMERNI LJUDI ne razumeju sta je covek napisao! Ali, kakvo nam je skolstvo vec decenijama u ovoj raspaloj drzavi plus totalna nezainteresovanost za bilo sta, uopste me ne cudi ako su takvi sada u vecini!

Verica

28.09.2020 15:43

Napad je najbolja odbrana! S obzirim da vas pamtimo iz vremena ptičijeg gripa uzalud vam je. I tamo ste tvrdili nešto pa se ispostavilo da nije tačno. Ima nas mnogo koji to pamte! I ne i dalje vam ne verujemo!

Verica

28.09.2020 16:02

Ono što vi doktore ne razumete to je da vaša agresija, vaša napadnost samo izaziva suprotan efekat. Stalno vi nešto zahtevate, naredjujete kao da smo mi vaši vojnici. Ima mnogo vaših kolega koji drugačije misle od vas samo se njima ne daje prostor u štampi a i nisu toliko željni pažnje kao vi. Vi hoćete da budete veliki kao vaš brat. Uzalud vam je. I ne pominjite Srbima slave u negativnom kontekstu je je za Srbina slava svetinja. Mrzeće vas i oni koji do sad nisu.

magistra

29.09.2020 12:10

Dr.Kona poznajem veci deo svog zivota i ono sto ce potvditi svi oni koji ga poznaju i nisu mu neprijatelji, a cak i oni, znaju da je pre svega posten covek i izuzetan strucnjak. Ovo je jedina prava istina o njemu kao i cinjenica da se nikada nije bavio politikom i da nikada nije pripadao ni jednoj partiji. Stoga ne sudite po sebi i ocrnjujte postenog voveka jer kako god njegove preporuke zvucale naredbodavne, to je zato jer brine o nasem zdrablju a mi srbi smo narod koji ne voli ogranicenja.