Kiša, Beograd
Alo!/ Masanori Jošida
Kiša, Beograd

Alo!/ Masanori Jošida

Kiša, Beograd, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Kako navode meteorolozi, duvaće i slab do umeren jugoistočni vetar.

- Minimalna dnevna temperatura biće 15 stepeni, maksimalna dnevna 21, na zapadu do 29, a na jugoistoku Srbije i u Beogradu 23 - kaže Đorđe Đurić, meteorolog "Veder tu ambrele".

 

Novi Sad

Alo!/ Dejan Briza

Prema njegovim rečima, u Srbiji će se u utorak nastaviti istovetno vreme kao što je to bilo danas - ponegde sparno i nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

- Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura u utorak će biti od 24 do 30 stepeni. U Beogradu će biti 27 stepeni. Dok će minimalna dnevna biti 18 stepeni - navodi on.

- U sredu se očekuje malo svežije vreme, promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu, ali i dalje toplo i sparno. Maksimalna dnevna temperatura će biti 26 stepeni, a minimalna 15 - dodaje Đurić.

 

Kiša

Alo!

Od dodaje da nam u četvrtak sledi dosta svežije, pa će maksimalna temperatura iznositi 14 stepeni, a minimalna 12.

- Vreme će biti promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Dok će u petak biti osetno svežije, promenljivo oblačno, sa uslovima za kišu i grmljavinu, maksimalna temperatura od 14 na zapadu Srbije do 21 na severu. Tokom sledećeg vikenda očekujemo uglavnom suvo i toplije vreme - naglašava Đurić.