Milićka brutalno vređala dete Irine Vukotić
Printscreen: Youtube
Milićka brutalno vređala dete Irine Vukotić

Printscreen: Youtube

Milićka brutalno vređala dete Irine Vukotić, Foto: Printscreen: Youtube

Povodom ovog skandala, urednik Hepi televizije Milomir Marić je rekao da se "nije mešao u sukob jer ima poverenja u Irinu" i da je znao da "ona može sama da odgovori".

- Ja sam bio iznenađen, ali nisam se mešao zato što imam poverenja u Irinu. Znao sam da može sama da odgovori, ona je pametna i nije joj bila potrebna moja pomoć. Uvredila bi se da sam se i ja umešao, ona je sposobna da se brani sama - rekao je Marić.

Marić je rekao da ne želi da se meša u njihov sukob i dodaje da će i posle ovoga zvati Jelenu Milić.

- Pa, kod mene su uzbudljive emisije i nema zabranjenih ličnosti, tako da nije ni ona zabranjena - rekao je urednik Hepi televizije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jelena Milić je napala voditeljku Irinu Vukotić, zbog toga što navodno "nije stala u njenu odbranu kada je predsednik SRS Vojislav Šešelj govorio o njoj da ima picajzle", a pregledanjem video-snimka možemo videti da je Jelena Milić bez ikakvog razloga napala voditeljku.

Šešelj je samo izjavio da strepi od stolice na kojoj je sedela Jelena Milić jer se "NATO bavi produkcijom biološkog oružja kome će teško biti ući u trag, jer ne izaziva kugu, koleru, teške bolesti, već najbanalnije ili srednje opasne bolesti.

- Oni se sad bave produkcijom nekih novih vrsta vaši, među njima i picajzlama. NATO picajzle su vrlo ozbiljna i opasna stvar, nemate načina da se oslobodite toga - rekao je Šešelj, uopšte ne govoreći da Jelena Milić ima picajzle, već da se ne usuđuje da sedne na istu stolicu ako nije dezinfekcija izvršena.

- Nemojte - ipak je reagovala Irina, navodeći reči Jelene Milić da "Šešelj nema poštovanja prema ženama", a dodajući da ona ne veruje u to!

Šešelj je odgovorio da on ima poštovanja prema ženama, ali da u Jeleni Milić ne vidi ženu, već vidi "NATO komandosa".

Vojislav Šešelj

Blic Marko Metlas

Vojislav Šešelj, Foto: Blic Marko Metlas

Irina je promenila temu i onda je Šešelj govorio o velikim ženama u našoj istoriji, poput Ksenije Atanasijević, koja je bila prva žena filozof, Milunke Savić, Milice Stojadinović Srpkinje, Isidore Sekulić...

Ostaje nejasno šta je Jelena Milić očekivala od Irine da uradi?

Iako Šešelj u toj (ne)spornoj emisiji ničim nije pomenuo da baš "Jelena Milić ima picajzle", već samo da se NATO bavi proizvodnjom biološkog oružja i da strepi od stolice Jelene Milić, Irina je reagovala.

A Irina uopšte nije ni morala da reaguje. Nas je NATO bombardovao bez odluke SB, trovao zemlju osiromašenim uranijumom, ubijao srpsku decu, a sad se očekuje da mi NATO i Soroševe plaćenike u Srbiji uzgajamo u saksijama i štitimo ih od "eventualnih insinuacija"?

Pogledajte kako je izgledao okršaj na maalim ekranima:

Komentari (7)

slađa

03.10.2018 20:44

Poštujem to što kod Marića nema zabranjenih ličnosti i tema, ali.. to ponekad ima za posledicu neverovatne pojave u medijskom prostoru. Od NATO lobista došlo se do morbidnih viceva o Milici Rakić u Zadruzi. Ko ne vidi vezu u namernom oblikovanju javnog mnenja i podsvesnim gafovima onih koji nemaju poštovanja za načelno mišljenje građana Srbije, srpskog naroda o NATO- u i bombardovanju 1999. taj je ili zlonameran ili glup.

Milena

03.10.2018 21:11

Ima irina to, da, možda nesvesno, kada g. Marić gosta ismejava, da se kao češka za nos, i krijući se, podsmeva žrtvi.

ono

03.10.2018 21:25

Srecno je to ono sto ima stranih agenata koji placaju nistarije da zaglupljuju Srbe. Da je to ono valjalo, poraslo bi i imalo dijete.

Moruna

03.10.2018 22:29

Gospodja Milic je najbolja antipropaganda za NATO. Ne razumem njih zasto su se odlucili da ih ona reklamira, a ni nju, zasto to radi na nepopularan nacin. Kada nju cujete, bezite od njih glavom bez obzira!

Nele

04.10.2018 00:31

Gospodja Milic bjazi, bjazi....

alo bre

04.10.2018 06:11

ma ko gleda te emisije

zix

04.10.2018 14:04

Pozovite ponovo Šešelja biće još provala, a Milićka se nešto prepoznala.