Saobraćajna policija policija uviđaj kontrola
Alo!/Rajko Ristić
Saobraćajna policija policija uviđaj kontrola

Alo!/Rajko Ristić

Saobraćajna policija policija uviđaj kontrola, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Slavko Ilić (50) iz Kuršumlije preživeo je velike muke zbog toga što kući nije doneo meso, koje mu je oduzeto, a koje je kupio u mesari. Ono je bilo namenjeno tradicionalnoj večeri kojom njegova supruga Suzana (40) i on obeležavaju svoju godipnjicu. Jedva je uspeo da se opravda i to tek nakon što je supruga videla dokaz da nije kriv što nema mesa.

Pročitajte još:

- Bio sam do Niša i usput u Mramoru kupio roštilj meso, jer je uveče trebalo da imamo goste na večeri. Kada sam stigao u Prokuplje, na semaforu me zaustavila policija. Saobraćajni policajac je tvrdio da sam u Merošini na punoj liniji pretekao vozilo BIA i onda su me tu držali skoro sat - jada se Ilić.

Pisanje prijave se odužilo

On objašnjava da je uporno pokazivao policajcima meso i pitao zašto je zaustavljen i ako su rešili da mu pišu, neka to učine, jer meso je u kolima. Urađen mu je i alko test i utvrđeno je da nema alkohola u krvi, ali se nešto odužilo to pisanje prekršajne prijave.

- I tek posle 45 minuta setili su se da pozovu veterinarskog inspektora koji je utvrdio da meso stoji sat vremena i ono mi je oduzeto. Meso je bilo upakovano u vakum pakovanje, ali je sveže. Napisaše mi konačno taj zapisnik za prekršaj koji nisam učinio i pustiše me da idem, ali tada je tek počela noćna mora - jada se Ilić.

Policijski zapisnik na sto 

Kada je stigao kući, sa vrata ga je napala supruga što kasni, gde je meso...

Preporučujemo još:

- Pokušao sam da joj objasnim, a ona je odmah pomislila svašta. Pokazao sam joj račun da sam kupio i to nije vredelo. Znate kako je kada vas žena napadne, a uz to se čekaju i gosti. E, tek kada sam izvadio policijski zapisnik, malo se smirila - kaže Ilić.

20 godina braka

Za nju je ova večera bila veoma važna, jer ove godine slave i 20 godina braka, pa su mislili da baš te večeri sve obeleže.

I kao svaki muškarac kojem je stalo do mira u kući, Slavko je ponovo upalio kola, došao do Prokuplja i ponovo kupio meso, da se gosti me bi služili samo kopaoničkim krompirom, koji se već krčkao na šporetu.

 

Komentari (1)

vuke

06.04.2019 10:01

Ko ce coveku da plati meso? Meni ovo lici na izivljavanje , drze ga sat vremena, a onda zovu veterinarsku inspekciju da mu oduzme meso , jer nije bilo u frizideru vise od sat vremena.