Nagradna igra
Super Vero
Nagradna igra

Super Vero

Nagradna igra, Foto: Super Vero

Pored snežnih čarolija, novogodišnjih ukrasa i dekoracija, praznične trpeze i tople porodične atmosfere, jedna od najlepših stvari koju nam donosi zima je duh darivanja koji je prisutan u ovom periodu godine više nego bilo kada. Upravo u tom duhuSuper Vero je organizovao novogodišnju nagradnu igru kako bi vam doneo najlepše poklone – rasterećenu i uzbudljivu kupovinu u 2021. godini!

U toku trajanja nagradne igre, od 3. do 30.12.2020,svake nedelje biće podeljeno 70.000 dinarai dva puta po 30.000 dinara za kupovinu u Super Veru. Glavna nagrada je 500.000 dinara za kupovinu, koja se izvlači na kraju nagrade igre i to 3 dobitnika. Nagrade se dodeljuju u vaučerima za kupovinu u Super Vero marketima u 2021 godini.Uz ovakve nagrade, sami ćete najbolje znati kako da obradujete sebe i svoje najdražekvalitetnom ponudomkoju vam pruža bogat asortiman Super Vera. Učestvujte u nagradnoj igri i sa osmehomna licu i punim kesama u rukama –zakoračite u Novu godinu.

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete SMS, sa brojem računa na kome ste ostvarili uslov za učešće u nagradnoj igri, na 8888. Uslov za učešće se ostvaruje kupovinom promotivnih proizvoda u minimalnom iznosu od 500 dinara. Spisak promotivnih proizvoda se nalazi u brošuri, na info pultu u marketima kao i na Super Vero sajtu.