Beba bebe porodilište
Shutterstock
Beba bebe porodilište

Shutterstock

Beba bebe porodilište, Foto: Shutterstock

Dan za lepe vesti u porodici Stanković, ali i za lekare na odeljenjima ginekologije i akušerstva i pedijatrije jer je na svet došao dečak težak 5 kilograma i 200 grama.

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac juče se rodio dečak težak 5.200 grama, piše portal dnevnikjuga.rs.

Majka Anita Stanković sa ponosom ističe da je ovo treći sin i da se i ona i mali delija osećaju dobro. Srećna mama je iz Donjeg Konjuvca, opština Bojnik i sa bebom je već pobrala simpatije zaposlenih na odeljenjima ginekologije i akušerstva i pedijatrije.

- Porođaj je prošao kako treba. Moram da priznam da sam još uvek u šoku jer je beba velika, ali je sve prošlo na najbolji mogući način. Juče smo proslavili slavu, a danas nešto najlepše što može da nam se desi – rekla je za Dnevnik Juga majka, Anita Stanković.

Majka Anita je jutros primiljena u bolnicu, a neki minut posle podneva na svet je stigao jedan veliki i divan dečak, pod budnim okom ginekologa prim. dr Zorana Cakića.

- I prošle godine se rodilo jedno krupno dete, ali ipak ne ovako krupno, a ni sam porođaj nije bio tako lep i lak. Kada se rađaju krupna deca moguće su različite komplikacije, ali je danas sve proteklo izuzetno dobro i bez ikakvih problema. Majka u genetici rađa krupniju decu, ali moram da priznam da ne pamtim da je poslednjih dvadesetak godina na svet došla jedna ovako krupna beba – kaže lekar specijalista prim. dr Zoran Cakić.

Komentari (1)

svetisavo

22.01.2020 14:48

I moje dete 5200 gr rođeno u KBC Zemun 8og januara ove godine... not a big deal.