Koza
profimedia
Koza

profimedia

Koza, Foto: profimedia

Bizarne vesti su ponekad istinite, ali ova o kozi koja je ušla uz kuću i sa stola pojela nečiju ušteđevinu, u rangu je onih koje objavljuju portali isključivo za zabavu i smeh. Stoga je i bes meštana Ranilovića opravdan, jer će neko pomisliti da su bogati i postati meta lopova.

Ljutiti Simići iz sela Ranilović, bili su vidno besni u razgovoru sa novinarima.

- Telefon od jutros ne prestaje da mi zvoni. Prestanite da me zovete! Nemam ni kozu, nemam ni pare! - kratko je rekla Simićka iz Ranilovića, dodavši da ona nije čula za incident jer se "nije dogodio".

PROČITAJTE JOŠ:

Kao je objavio Aranđelovacinfo.rs, Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića rešila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupili 10 hektara zemlje.

Ali tog jutra sve je pošlo kako ne treba. U razgovoru sa novinarima portala Aranđelovacinfo.rs, jedan od ukućana je navodno otkrio kako je došlo do toga da koza pojede novčanice.

Koze Koza

Profimedia

Koze Koza, Foto: Profimedia

- Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebalo da dođe čovek od kojeg kupujemo zemlju, kako bi potpisali ugovor i čoveka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast, izašao je kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već par godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola - navodno je pričala za Ar Info uplakana snajka Milena.

Da priča bude još bizarnija, portal je objavio i da je Belka završila na ražnju, a novinar na ručku kod Simića, i svi zajedno su - pojeli kozu.

"Meteorit razneo svinjac, preživelo jedno prase"

Isti portal ostao je upamćen i po priči iz 2016. godine, kada su naveli da je meteorit pao na svinjac jednog domaćinstva u Orašcu, a da je tom prilikom preživelo samo jedno prase.

Kako su pisali, od udarca je domaćinu stradao ceo svinjac osim jednog praseta, a portal je čak i pozvao građane da pomognu kako bi se nadomestila šteta.

Međutim, iako se na sajtu navodi da je policija izašla i obezbedila mesto nesreće, iz aranđelovačkog MUP-a su rekli da nisu imali takav slučaj.

- Više novinara i redakcija je zvalo u toku dana, ali policija nije ni izlazila niti je neko prijavio pad meteora. Kako su mi rekle kolege neko je na internetu napisao da je policija izlazila, ali mi nemamo informaciju da se tako nešto uopšte dogodilo - rekli su tada u Birou MUP-a u Aranđelovcu.

Komentari (1)

XXL

05.12.2018 19:27

Sirota koza.