Kvar rekonstrukcija radovi Beograd toplovod
Alo!/Ana Paunković
Kvar rekonstrukcija radovi Beograd toplovod

Alo!/Ana Paunković

Kvar rekonstrukcija radovi Beograd toplovod, Foto: Alo!/Ana Paunković

Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" popravili su kvar na vodovodnoj mreži u Ulici kralja Milana u centru Beograda. Međutim, taksisti javljaju da je ova ulica i dalje zatvorena za saobraćaj, od Slavije do Terazija, zbog čega se stvaraju velike gužve u centru grada.

Kako su iz "Vodovoda" potvrdili za "Blic" kvar je popravljen oko 14 sati.

- Za sve potrošače u Ulici kralja Milana uspostavljeno je uredno snabdevanje vodom od 15 sati - saopštili su iz ovog preduzeća.

Kako saznajemo, u toku je asfaltiranje ovog dela prometne saobraćajnice.

Međutim, Ulica kralja Milana je, prema rečima taksista, i dalje zatvorena za saobraćaj, što potvrđuju i iz GSP-a.

- Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu, a trolejbus 29 saobraća samo do Slavije. Ove izmene u saobraćaju važiće i naredna dva dana - kažu za "Blic" iz GSP-a.

Takođe, mini-bus na liniji E9 ne prolazi kroz Kralja Milana, već sporednim ulicama dolazi do Terazija i dalje redovnom trasom.

Iz Uprave saobraćajne policije rekli su za RTS da su velike gužve u Ulici kraljice Natalije, Masarikovoj, kao i Resavskoj, upravo zbog radova kod Beograđanke.

Zastoja ima i na auto-putu u pravcu ka Nišu, ali i na mostu Gazela u oba smera.

Autobus propao u rupu

Tri sata posle ponoći pukla je vodovodna cev u Ulici kralja Milana kod Beograđanke. Pucanje cevi izazvalo je otvaranje velike rupe na asfaltu u koju je autobus sa linije 31 propao. Zbog ovog kvara voda se velikom brzinom izlila po putu u ovom delu ulice.

Pročitajte još: