Niš
Printscreen/ Instagram
Niš

Printscreen/ Instagram

Niš, Foto: Printscreen/ Instagram

Na snimku se vidi devojka kako izlazi iz šahta nasred ulice polugola, bez majice, samo u brishalteru, poprilično zbunjena...

Dočekuje je mladić koji uz mnogo muke uspeva da je izvuče iz šahta i pomaže joj da se očisti. Dok se ona oblači i sređuje, on vraća poklopac iz šahta, kao da je to sasvim normalna stvar...

Za to vreme pored njih prolazi nekoliko automobila, čak i jedan biciklista, koji gleda u čudu, ali ne prilazi da vidi šta se dešava... Na kraju oboje prelaze ulicu i udaljavaju se.

Komentarišući video neki su primetili da su se to "Nindža kornjače i Ejpril O'Nil zaglavili u niškoj kanalizaciji tražeći učitelja Splintera"!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by НишНоћу.цом (@nishnocu_official)

Komentari (2)

Boris

04.05.2021 07:10

To je tamo sasvim normalno. Ko nije ziveo na jugu Srbije nikad neće razumeti koliko su ljudi tamo neobični i nažalost malograđani, uz dužno poštovanje njih nekoliko koji nisu. Uglavnom ih odlikuje guranje nosa u tuđe živote, davanje neumesnih komentara za sasvim normalne stvari koje u civilizovanom svetu niko ne bi tako tumačio stvari. Odlikuje ih prilična limitiranost i pogan jezik i uvek idu u grupi ne bi li našli opravdanja za to što rade. Izbegavati jug Srbije ko voli i poštuje sebe.

Plaky

04.05.2021 15:42

@Boris - Tadicu, jesi to ti?