policija
Rina
policija

Rina

policija, Foto: Rina

Devojčicu je pronašla patrola Policijske brigade u reonu SC Milan Gale Muškatirovič, piše portal Informer.

Ekipa Brigade patrolirala je na toj lokaciji zbog teniskog terena. Na policijskoj radio vezi bila je stalna potraga za nestalim detetom. Policajci su primetili usamljenu devojčicu, prišli joj, proverili lične podatke i sve se srećno završilo.

Dečak sa kojim je zajedno nestala N. N., pronađen je jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu. On je ispričao ocu detalje nestanka. Naveo je da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve "ludosti".

Prema nezvaničnim informacijama, posle izvesnog vremena, N. N. je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dečak zaspao, ona je pobegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

- Maloletnik je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku Vukov spomenik gde mu je devojka, koja se zove Teodora, uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Inače dvoje mladih su se navodno upoznali peko društvene mreže Instagram.

Komentari (1)

Zoran 62

18.04.2021 17:29

Dobro recite mi gde je u tekstu naveden taj detalj iz naslova. Bas me zanima. Muka mi je vise od tih praznih tekstova sa bombastim naslovima koji nemaju veze sa sadrzinom teksta.