Policija, hapšenje
Alo!/Vladimir Marković
Policija, hapšenje

Alo!/Vladimir Marković

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ispostavilo se da je ogromna količina novca ispala iz vozila privatne firme, koja se bavi obezbeđenjem, a prema nezvaničnim informacijama, uslugu transporta obavljali su za Poštansku štedionicu.

Otkriveno kako su đake iz Zrenjanina odvezli isti vozači i autobusi na ekskurziju i pored zabrane policije!

AUTOR: Alo.rs/Kurir.rs/M.G. DATUM I VREME: 19.10.2019. 14:29 Direktor Zrenjaninske gimnazije Milan Radaković, čiji su đaci jutros od strane policije sprečeni da krenu na ekskurziju, demantuje da je putovanje otkazano. Hotel Zdravljak, Foto: Rajko Ristić Kaže da je sve po propisima, jer su sporne isprave vozača autobusa u procesu izrade i oni, navodno, mogu da voze.

Pretpostavlja se da je vreća ispala iz vozila kada su se vrata otvorila.

- Vreću je prvo primetio građanin, ali nije ni prilazio bliže i nije mogao da nasluti šta je unutra, iznosi nezvanično izvor "Novosti“.

Signalizirao je pripadniku Policijske uprave Kruševac, koji je tu po službenoj dužnosti regulisao saobraćaj zbog preusmerenja. Saobraćajac je prišao i video da je u pitanju novac. Odmah je obavestio dežurnu službu kruševačke policije. Sve se dogodilo pre par dana i tu u vrlo prometnom intervalu, oko 13.30.

Pročitajte još:

Misterija vreće s novcem rešena je za manje od par sati i vrlo brzo je utvrđeno i o kom vozilu privatne firme se radi. Kružni tok kod Jasike koji je tako za kratko bio verovatno "najbogatiji“ u Srbiji, od 7. oktobra najprometnije mesto za saobraćaj u okolini Kruševca, kada su počeli veliki radovi na državnom putu I B reda, na deonici Makrešane - Ćićevac.

Saobraćajne patrole Policijske uprave Kruševac su sve vreme na ovim relacijama i regulišu kretanje vozila i sprečavaju da dođe do ozbiljnijih zastoja i zakrčenja od Pojata.

Bonus video

Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

Komentari (1)

dexi

19.10.2019 17:12

Vratio bi I ja, ali u ludilu