TRAGOM HEROJSKIH DELA Policajac iz Užica o kome se priča od Srbije do Amerike - Ime Rade Vasović je sinonim za hrabrost! (VIDEO)

U nedelju 7. februara 2021. godine u Užicu se na jednom soliteru, zahvaljujući mladom policajcu Radu Vasoviću odigrala prava filmska akcija

Mrak se već uveliko bio spustio na grad s obale reke Đetinje kada se užički policajac sa terase na 15. spratu zgrade, vođen velikim srcem i hrabrošću, bez ikakve zaštitne opreme, spustio na sprat ispod i došao do žene za koju se mislilo da je preminula.

Kada su policajci i vatrogasci videli da ne mogu da otvore vrata, odlučili su da pronađu drugo rešenje. Tad se popularni Bambi, kako ga svi zovu odlučio na korak kojim je rizikovao svoj život. Utiske mladog policajca, nakon nekoliko dana od događaja o kome je izveštavao i Glas Amerike, možete pogledati u video snimku na početku teksta, koji je Alo! redakcija ekskluzivno spremila za vas!

Vođa interventne jedinice ističe da je ovo prava i jedina slike policije i da se građani Republike Srbije s razlogom osećaju zaštićeno širom gradova naše zemlje:

- Par ovakvih podviga da se dese i mislim da će ljudi shvatiti da smo mi u njihovoj službi, da smo mi servis građana, da treba da veruju u nas, da ćemo doći, da ćemo ih zaštiti, treba da imaju poverenja u policiju - zaključio je Rada Vasović, koga opravdano mnogi nazivaju herojem.

Sve o novoj velikoj pomoći koju je predsednik države Aleksandar Vučić najavio građanima Srbije, čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi