Dare i Mare
printscreen
Dare i Mare

printscreen

Dare i Mare, Foto: printscreen

Javnost u Srbiji je nedavno, u najmanju ruku, bila zgrožena kada su emisiji "Mentalno razgibavanje" vodtelji zbijali šale na račun glumice Milene Radulović koja je prijavila seksualno zlostavljanje od strane poznatog profesora glume Mike Aleksića.

Pošto ovaj slučaj privlači ogromnu pažnju, nakon neukusne šale televizija Nova je, s pravom, postala predmet brojnih kritika, pa su se zbog toga čelnici odlučili da izdaju saopštenje, za koje se čini da pravi više štete nego koristi.

Umesto izvinjenja, javnost u Srbiji je dobila gomilu nesuvislih opravdanja, a sve pod krinkom da se radi o humorističkoj emisiji.

- U okviru našeg programa emituje se i brojne humorističke emisije među kojima i „Mentalno razgibavanje“. Kao televizija nikada nećemo podržati uvrede iznete na bilo čiji račun u pomenutoj emisiji. Isto tako verujemo da rečenica koja je nespretno formulisana, što je autor Darko Mitrović i sam priznao, ne može i ne sme da se poistovećuje sa stavom cele televizije i svih zaposlenih - ističe se u saopštenju.

Upravo zbog toga što ne žele da priznaju grešku, cela država je zabrinuta, ali i zgoržena ponašanjem Đilasove televizije.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (4)

Beljkokez

19.01.2021 18:39

Više budala na jednom mestu niko nije video.

Alo@debili.rs

19.01.2021 19:26

@Beljkokez - Dodjem na alo da vidim sta debili seru.

slavko

19.01.2021 20:08

Da li je završena istraga, podignuta optužnica, održano suđenje, donešena pravosnažna presuda? Nije? Pa, kako onda unapred proglašen krivim??

Marko

19.01.2021 20:50

A tek da cujete danasnje izdanje ova dva morona, koji su napljuvali sve koga su stigli i ne pada im na pamert da se bilo kome izvinjavaju. Cak i sebe napravise zrtvama rezima kako oni kazu.