Beograd, vrućina
Alo!/Ana Paunković
Beograd, vrućina

Alo!/Ana Paunković

Foto: Alo!/Ana Paunković

Toplotni talas koji je pogodio Evropu odneo je gotovo 400 života samo u Holandiji, i to u roku od nedelju dana. Temperaturni rekord u ovoj zemlji, star 75 godina, oboren je više puta, pa su tako u vojnoj vazdušnoj bazi "Gilze-Rijen", nedaleko od Brede, izmerena 39,2 stepena, a u Ajndhovenu je bilo za 0,1 stepen više.

Otkriveno kako su krajiški Srbi propustili ISTORIJSKU ŠANSU! Zbog jedne Miloševićeve rečenice, morali su da odbiju plan Z-4!

AUTOR: Srpski telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 19:35 Srbi u Hrvatskoj mogli su da imaju svoju državu u državi da je početkom 1995. godine, nekoliko meseci pred "Oluju", prihvaćen plan Z-4, koji je, međutim, odbijen u poslednjem trenutku.

 

Prema podacima holandske agencije za statistiku, u sedmici koja počinje 22. jula umrla su 2.964 lica, a to je za gotovo 15 odsto više smrtnih slučajeva u letnjem periodu nego inače.

Pročitajte još:

Kako se navodi, u Evropi je ukupno umrlo 2.964 osoba tokom toplotnog talasa, počevši od nedelje 22. jula, što je za oko 15 odsto više od nedeljnog proseka tokom leta. Velika Britanija, Francuska, Belgija, Nemačka, Luksemburg i Holandija zabeležili su najviše temperature od početka merenja.

A u Baltičkom moru smrtonosni mikrobi ubili su državljanku Nemačke, nakon što su visoke temperature stvorile uslove da se opasni patogen brzo razmnožava.

Govorite li drugosrbijanski?

Kad sve to lepo udrobite i pomešate, vaš novi tekst je gotov. A i vaša reputacija nepokolebljivog borca protiv srpskog nacionalizma, i uopšte, kul i fensi gradskog lika, ponovo je potvrđena. Slobodan Antonić, Foto: printscren youtube Čitam, nedavno, saopštenje tzv. Građanske Vojvodine, koalicije NVO čije su najpoznatije članice Nezavisno društvo novinara Vojvodine i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji.

 

Naime, nesrećna žena se zarazila smrtonosnom vibrio bakretijom, saopštila je nemačka državna kancelarija za zdravlje i socijalnu zaštitu. Kako se navodi, postoji nekoliko sojeva patogena, među ostalim neki od njih pripadaju bakteriji koja jede meso, a neki sojevi mogu da uzrokuju i koleru.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!