Drive go
Promo
Drive go

Promo

Drive go, Foto: Promo

Na poslu, kod kuće, dok uživamo u slobodnom vremenu, iznova se susrećemo sa izazovima i novinama koje traže da promenimo način razmišljanja i svoje navike. Ako se osvrnemo na tekuću godinu koja je već na izmaku, ceo svet je doživeo veliku transformaciju pod uticajem neočekivane globalne pandemije pa je samim tim prilagođavanje novoj realnosti postao neophodan preduslov opstanka kako pojedinaca, tako i kompanija.

Razmišljajući o mogućnostima koje se otvaraju uvođenjem digitalnih usluga kao i potrebama vozača, kompanija NIS je razvila novu mobilnu aplikaciju Drive.Go, koja korisnicima po prvi put u Srbiji omogućava bezbedno, brzo i jednostavno plaćanje goriva na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, bez odlaska na kasu.

Kako se koristi Drive.Go mobilna aplikacija? Drive.Go mobilna aplikacija dostupna je za preuzimanje na Google Play-u, Apple Store-u i Huawei App Gallery. Prilikom registracije naloga pri prvom korišćenju aplikacije, neophodno je uneti podatke o bankovnoj kartici kojom će se obavljati plaćanje. Ukoliko želite da dopunite rezervoar na nekoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, potrebno je da aktivirate Drive.Go aplikaciju na svom mobilnom uređaju, skenirate QR kod koji se nalazi na točionom mestu, a zatim natočite gorivo u rezervoar automobila. Nakon što završite točenje, kliknite na opciju plati u mobilnoj aplikaciji i nekoliko sekundi kasnije možete nastaviti vožnju.

Drive go

Promo

Drive go, Foto: Promo

Više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima je ova usluga omogućena, dostupno je na sajtovima www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

Iskoristite pogodnosti digitalnih servisa i kupujte gorivo uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije NIS-a!